Lehdistötiedote: TAT käynnistää "The Best of SHA Awards 2021" -projektin

Seuraava on Thaimaan matkailuviraston lehdistötiedote, heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat täysin heidän omiaan.

Bangkok, 21. heinäkuuta 2021 – Thaimaan matkailuviranomaisella (TAT) on ilo ilmoittaa â€˜The Best of SHA Awards 2021’ projekti, jonka tavoitteena on juhlia huippuosaamista Amazing Thailand Safety and Health Administrationin (SHA) sertifioimien matkailun ja matkailuun liittyvien yritysten keskuudessa Thaimaassa.

Eilen (20) Thairathin Facebook-sivun kautta lähetetyssä livelähetyksessä matkailu- ja terveysviranomaiset kokoontuivat keskustelemaan uudesta palkintoaloitteesta ja sen tavoitteista. Mukana olivat Yuthasak Supasorn, TAT:n kuvernööri, Thapanee Kiatphaibool, TAT:n matkailutuotteista ja liiketoiminnasta vastaava apulaiskuvernööri, tohtori Suwannachai Wattanayingcharoenchai, kansanterveysministeriön (MoPH) alaisen terveysministeriön pääjohtaja ja Mr. Akira Wongseng suositulta YouTube-matkakanavalta asapapailong, jolla on 535,000 XNUMX tilaajaa.

Mr. Yuthasak sanoi: "The Best of SHA Awards 2021 etsii parhaita SHA-sertifioituja yrityksiä sertifioinnin kattamassa 10 kategoriassa ja juhlii niiden erinomaisuutta. Tällä tavoin toivomme myös kannustavamme liike-elämän toimijoita noudattamaan jatkuvasti SHA-standardia ja ylläpitämään johdonmukaisia ​​työterveys- ja turvallisuusmenetelmiään.â€

COVID-19-epidemian alusta lähtien Thaimaan matkailu- ja urheiluministeriö TAT:n kautta ja MoPH Disease Controlin, Department of Healthin ja Department of Health Service Supportin kautta ovat tehneet tiivistä yhteistyötä asettaakseen SHA:n alan standardi, jolla tuotteiden ja palveluiden laatutasoa nostetaan viruksen leviämisen estämiseksi ja vähentämiseksi.

Maailman matkailu- ja matkailuneuvosto (WTTC) sertifioi äskettäin SHA-sertifioinnin, joka otettiin käyttöön toukokuussa 2020 WTTC SafeTravels -protokollien mukaisesti. Se tarkoittaa, että Thaimaan terveys- ja turvallisuusstandardit hyväksytään kansainvälisellä tasolla.

Best of SHA Awards 2021

Jokaisessa SHA-sertifioinnin 1 kategoriassa on yksi Best of SHA Awards -titteli. nämä ovat: ravintolat ja ruokailijat, hotellimajoitus ja kotimajoitus, virkistystoiminta ja matkailukohteet, liikenne, matkatoimistot, terveys ja kauneus, tavaratalot ja ostoskeskukset, matkailuurheilu, aktiviteetti/kokous ja teatteri/viihde sekä matkamuisto ja muut kauppoja.

Lisäksi jaetaan kolme muuta palkintokategoriaa: 3 tähti yritykselle, joka noudattaa johdonmukaisesti SHA-standardeja, 1 tähteä keskimääräistä korkeammalle yritykselle, joka noudattaa johdonmukaisesti SHA-standardeja, ja 2 tähteä keskimääräistä korkeammalle yritykselle, joka noudattaa johdonmukaisesti SHA-standardeja ja sillä on "valkoinen" matkailustandardi (mukavuus, puhtaus, turvallisuus, oikeudenmukaisuus ja ympäristöystävällinen).

Tulokset päättävät Amazing Thailand SHA:n turvallisuusstandardien auditointikomitean ja Voice of Customer (VOC) satunnaisessa auditoinnissa, käyttäjätyytyväisyystutkimuksessa, joka rohkaisee vieraita antamaan palautetta.

Best of SHA Awards 2021 -projektissa voi lähettää palautetta skannaamalla QR-koodi yrityksensä Amazing Thailand SHA -logosta tai osoitteessa www.thailandsha.com ja täyttämällä kysely 20.-20.

Lähettämällä palautetta ihmisillä on mahdollisuus voittaa palkintoja yhteensä miljoona bahtia; kuten iMac, MacBook Air, iPhone 1, iPad Pro, Mac Mini ja Thaimaan matkapaketit.

Lisätietoja on saatavilla osoitteessa www.thailandsha.com/thebestofsha

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/