Photo Tour: Pattaya takaisin pakollisen yön yli - tältä se näyttää

Pattaya, Thaimaa-

  Seuraavassa on valokuvakierros siitä, miltä Pattaya näyttää, kun se astui eilen 9. heinäkuuta 00 4 - 00 välisenä aikana ensimmäisen yön PAKOLLISEN kotona oleskelukiellon aikana.

Viranomaisten mukaan tällä pyritään estämään Covid-19:n leviäminen. Pattaya on osa Chonburin maakuntaa, joka on osa 13 maakuntaa/aluetta, mukaan lukien Bangkok, ja joka on nyt pakollisen kotona oleskelumääräyksen alainen lukuun ottamatta lääketieteellisiä hätätilanteita tai virkamiesten lupaa (kuten työskentely sairaalassa tai lainvalvontaviranomaisilla).

Meidän omalla Samart Thongsermillamme (Ross), The Pattaya Newsista, on lupa olla osana tiedotusvälineitä ja kuvata ne keskiyön aikoihin eilen illalla, jolloin Pattaya tavallisesti rokkaa "kaupunkina, joka ei koskaan nuku" kuuluisa yöelämä ja viihde.

Valitettavasti yöelämä on ollut suljettuna huhtikuun 10. päivästä lähtien, eikä mitään merkkejä avautumisesta uudelleen lähiaikoina, mikä tekee Pattayasta "kaupungin, joka ei koskaan nuku" "kaupungiksi, joka ei voi herätä".

Tässä on muutama suosikkikuvamme, koko galleria löytyy klikkaamalla tästä ja vierailemalla thai-kielisessä sosiaalisessa mediassa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.22 (9 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/