Koh Larn säätää veneilyaikoja vain kolmeen kertaan päivässä ja pysyy auki toistaiseksi

Koh Larn, Pattaya, Chonburi-

Koh Larn, suosittu saari Pattayan rannikon edustalla, julkaisi varhain tänä aamuna lausunnon, jonka mukaan ne ovat toistaiseksi avoinna vierailijoille.

Tämä siitä huolimatta, että Chonburi ja Pattaya muuttuvat tummanpunaiseksi vyöhykkeeksi huomenna, 20. heinäkuuta. Center for Covid-19 Situation Administration eli CCSA muutti Chonburin enimmäisvalvontavyöhykkeeksi tämän viikon sunnuntaina. Tämä muutos tuo mukanaan monia uusia rajoituksia ja sulkemisia. CCSA:n mukaan tämä auttaa torjumaan Covid-19:ää.

Saari kuitenkin vähentää matkat saarelle kolmeen kertaan päivässä lautalla ja sillä on jo tiukat säännöt pikaveneille.

Saari vahvisti myös, että saarella on voimassa ulkonaliikkumiskielto klo 9-00 sekä kaikki muut enimmäisvalvontavyöhykesäännöt, kuten ravintoloissa ruokailukielto.

Uusi aikataulu on alla ja on voimassa tiistaista 20. heinäkuuta toistaiseksi.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/