Soi Dog Foundation kuljettaa ennätysmäärän pelastuskoiria Yhdysvaltoihin ennen tuontikieltoa

Seuraava on Soi Dog Foundationin lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat täysin heidän omiaan.

Soi Dog Foundation on kuljettanut lähes sata pelastuskoiraa Yhdysvaltoihin tässä kuussa ennen äskettäin ilmoitettua tuontikieltoa, joka tuli voimaan 14. heinäkuuta.

Center for Disease Control and Prevention (CDC) ilmoitti 100. kesäkuuta vuodeksi kiellosta tuoda koiria Yhdysvaltoihin yli 14 maasta, mukaan lukien Thaimaasta. mahdollisimman maahan aloittaakseen uuden elämänsä.


Soi Dogin kannattajien eri puolilla maailmaa saaman valtavan vastauksen jälkeen varoja kerättiin yhteensä 86 koiran lennättämiseksi vain kahdessa viikossa Soi Dogin kumppanipelastusorganisaatioille eri puolilla maata New Yorkista Kaliforniaan. Koiria ollaan adoptoimassa rakastavaan perheeseen, joista osa on jo kotona ja asettunut.  

Soi Dog on löytänyt kodit Yhdysvalloista yli 700 terveelle, täysin rokotetulle koiralle pelkästään viimeisten neljän vuoden aikana, joten se on heidän suosituin kohdensa ulkomailla adoptoitaessa. Monille pelastuskoirille adoptio ulkomaille on ainoa toivo löytää koti. Se on myös elintärkeää estämään ylikansoitus heidän tarhassaan Phuketissa ja luomaan tilaa seuraavalle sitä tarvitsevalle koiralle. Tarhassa asuu tällä hetkellä yli 1,500 eläintä. 

Tuontikielto oli siis valtava iskun Soi Dogille. CDC:n toteuttama kielto johtuu kasvavasta huolesta raivotaudin tarttumisesta rokottamattomista koirista, jotka saapuvat maahan puutteellisilla, riittämättömillä tai vilpillisillä asiakirjoilla. Soi Dog vaatii edelleen kiellon tarkistamista väittäen, että se rankaisee epäoikeudenmukaisesti koirien maahantuontia sellaisille laillisille pelastusjärjestöille, joiden koirat ovat täysin rokotettuja, asianmukaisesti dokumentoituja eivätkä aiheuta minkäänlaista terveysriskiä ihmisille tai muille eläimille. 

"Kaikki Soi Dog Foundationin Yhdysvaltoihin tuomat koirat ovat peräisin eteläiseltä saarimaakunnasta Phuketista eivätkä aiheuta vaaraa ihmisten ja eläinten terveydelle Yhdysvalloissa. Phuket on Thaimaan ensimmäinen maakunta, joka on tunnustettu raivotaudista vapaaksi, ja sitä voitaisiin verrata Singaporeen koon ja taudinhallinnan suhteen”, selittää Soi Dogin presidentti John Dalley MBE CDC:lle osoitetussa vetoomuskirjeessä, jolla on tällä hetkellä yli 24,000 XNUMX allekirjoitusta.

Jos haluat lisätä nimesi vetoomukseen, käy osoitteessa https://www.soidog.org/cdc-usa-ban-2021/sign

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/