SKÃ…L TERVETULOA KOH SAMUIN UUDELLEENAVAAMISEEN SAMUI+ PLUS -OHJELMAN ROKOTETTUILLE KANSAINVÄLISILLE MATKAILLE

Seuraava on lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat täysin heidän omiaan.

(Koh Samui, Thaimaa – 16. heinäkuutath, 2021) – Koh Samui – Thaimaan toiseksi suurin saari ja sen naapurisaaret Koh Phangan ja Koh Tao – on avattu rokotetuille kansainvälisille matkustajille ilman karanteenia uudessa SAMUI+ matkailuohjelma, jonka tarkoituksena on käynnistää Covid-19-pandemian tuhoaman saaren matkailuala.

The Samui+ malli edustaa kuukausien suunnittelua ja tiivistä yhteistyötä Thaimaan tärkeimpien matkailuelinten, TAT:n [Thailand Association of Tourism], THA:n [Thailand Hotels Assocation], TAKSin [Koh Samuin matkailuyhdistys], hallituksen ja yksityisen sektorin välillä, joiden edustajat osallistuivat. viime yön avajaisseremonia Banana FanSea Resortissa Samuin kuuluisalla Chaweng Beachillä.

SAMUI+ Plus malli â€“ Yhdellä silmäyksellä, miten se toimii rokotetuilla kansainvälisillä vierailijoilla: 

  • Matkailijoiden on matkustettava hyväksytystä maasta, ja heidän on pitänyt olla maassa vähintään 21 peräkkäistä päivää.
  • Saapumistodistus (COE).
  • Negatiivinen RT-PCR COVID-19 -testi enintään 72 tuntia ennen matkapäivää.
  • Aikuisten saapuvien tulee olla täysin rokotettuja hyväksytyllä COVID-19-rokotteella vähintään 14 päivää ennen matkapäivää.
  • Alle 18-vuotiaat matkustajat eivät vaadi todistetta rokotuksesta, mutta heidän tulee matkustaa täysin rokotettujen vanhempien tai huoltajien kanssa ja heidän on näytettävä negatiivinen RT-PCR COVID-19 -testi.
  • Vakuutus, joka kattaa COVID-19-kulut vähintään 100,000 XNUMX USD.
  • Saapuminen tapahtuu Bangkokin kansainvälisen Suvarnabhumin lentokentän kautta ja kuljetukset suoraan Bangkok Airwaysin terminaaliin suoraa lentoa varten Koh Samuille sinetöityä kauttakulkureittiä pitkin.
  • Täytyy yöpyä yksinomaan an ALQ:n hyväksymä hotelli ensimmäiset 7 yötä heidän oleskelustaan.
  • Saa majoittua osoitteessa a SHA+ Plus -hyväksytty hotelli tai yksityinen huvila Koh Samuilla, Koh Phanganilla tai Koh Taolla seuraavat 7 yötä oleskelustaan ​​Koh Samuilla.
  • Kaikki lentoyhtiöiden ja hotellien varaukset tulee varata etukäteen ja maksaa etukäteen, ja niihin sisältyy maksu pakollisista 3 x RT-PCR COVID-19 -testistä.
  • On testattava RT-PCR COVID-19 -testillä vierailun seuraavina päivinä:

Päivä 0– 1st Tee RT-PCR-testi hotellille saavuttuasi ja odota tulosta.

Päivä 1-3 Â – Jos tulos on negatiivinen, turistit voivat vapaasti nauttia hotellin palveluista.

Päivä 4-7 – ‘Sealed Route’ ja turistit voivat vapaasti nauttia kolmesta ennalta määrätystä reitistä: Luonnollinen nähtävyys; Wellness Spa tai sukellus.

Päivä 6 tai 7– 2nd RT-PCR-testi hotellissa.

Päivä 8-14 – Jos negatiivinen on, turistit voivat matkustaa vapaasti Koh Samuin, Koh Phanganin ja Koh Taon ympärillä ja majoittua SHA+ Plus -hyväksytyissä hotelleissa.

Päivä 12 tai 13 – 3rd RT-PCR lepo suoritetaan sairaalassa.  Jos negatiivinen, turistit voivat matkustaa kotimaassa Thaimaan sisällä.

  • On ladattava ja asennettava hälytyssovellukset.

Katso täydelliset säännöt linkistä https://www.tatnews.org ja liitteenä luettelo kelvollisista maista ja kaavio, joka näyttää asiakasmatkan, joka koskee sekä Thaimaan että ei-thaimaalaisia.

Kotimaan matkustajat pääsevät myös Koh Samuille, Koh Phanganiin ja Koh Taolle edellyttäen, että he noudattavat seuraavia ehtoja, jotka koskevat paikallisia thaimaalaisia ​​ja muita kuin #thaimaalaisia ​​vierailijoita:

– Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Täysin rokotettu hyväksytyllä rokotteella vähintään 14 päivää ennen matkaa.

– Negatiivinen RT-PCR COVID-19 -testi enintään 72 tuntia ennen matkapäivää.

– Toipunut COVID-19:stä vähintään 14 päivän ajan.

Samaan aikaan Koh Samuin vierailijat voivat odottaa saaria parantuneen, kun paikallisviranomaiset ovat investoineet parannettuihin infrastruktuuriin, julkisiin palveluihin, liikenteeseen ja turvatoimiin.

SKÃ…L International Koh Samuin presidentti James McManaman kommentoi Koh Samuin uudelleen avaamista kansainväliselle matkailulle: "Olemme todella iloisia, että tämä päivä on koittanut, olemme seuranneet Phuket Sandbox -ohjelmaa, joka käynnistettiin heinäkuussa. 1st uskon hyvin ja lujasti, että  Samui+ Mallissa, joka eroaa Phuketista, on kaikki elementit paikoillaan, jotta se menestyy. On selvää, että tämä on työn alla, mutta se on hieno alku saada kaunis saarimme takaisin raiteilleen palauttamaan sen paljon. tarvitaan matkailua.â€

SKAL International Samui on sitoutunut auttamaan Koh Samuita ja sen ihmisiä rakentamaan uudelleen paikallista taloutta. Viime vuoden ajan organisaatio on työskennellyt tiiviisti kaikkien matkailu- ja matkailualan sidosryhmien kanssa toipumisprosessin onnistumisen kautta. #RediscoverSamui kampanja – joka on nyt kaikkien kuuden Thaimaan jäsenklubimme hyväksymä – joka sisältää uuden mainosvideon, mediafaneja, webinaareja ja keskusteluja matkailun elpymisestä SKAL Talks Thailand -sarjamme kautta.

Tietoja SKAL Internationalista

SkÃ¥l International on maailman suurin maailmanlaajuinen matkailualan ammattilaisten verkosto, joka on edistänyt matkailua, matkailua, liiketoimintaa ja ystävyyttä maailmanlaajuisesti vuodesta 1934 lähtien. Sen jäsenet ovat matkailualan johtajia ja johtajia, jotka ovat yhteydessä toisiinsa käsitelläkseen yhteistä etua koskevia kysymyksiä, parantaakseen yritysverkostoa ja matkakohteiden edistäminen. www.skal.org

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/