Samui, Ko Pha-ngan ja Ko Tao avautuvat uudelleen ehdoin rokotetuille ulkomaalaisille turisteille eilen Samui Plus -ohjelman käynnistyessä.

Seuraava on Thaimaan matkailuviraston lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ovat täysin heidän omiaan.

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ilmoittaa tänään käynnistäneensä Samui Plus -ohjelman, jonka puitteissa Ko Samuissa, Ko Pha-nganissa ja Ko Taossa voivat vierailla täysin rokotetut kansainväliset turistit ilman karanteenivaatimuksia.

Samui Plus -ohjelma on tarkoitettu matkustamiseen heinä-joulukuussa 2021 näille kolmelle saarelle, jotka sijaitsevat Surat Thanin maakunnassa. Yleistä Samui Plus -ohjelmasta; kuten sisäänpääsyvaatimukset, saapumismenettelyt, turvallisuus- ja hygieniatoimenpiteet sekä usein kysytyt kysymykset tätä.

HE Mr. Phiphat Ratchakitprakarn, matkailu- ja urheiluministeri, sanoi: "Samuin, Ko Pha-nganin ja Ko Taon avaaminen uudelleen matkailulle on toinen merkittävä askel kohti Thaimaan pääministerin äskettäin ilmoittamaa politiikkaa, jonka mukaan koko maa avataan uudelleen 120 päivän kuluessa tai lokakuun loppuun mennessä. . Phuket on jo auki pilottikohteena, ja muut kohteet tulevat perässä suunnitellussa järjestyksessä huolella suunnitellut taudintorjunta- ja kansanterveystoimenpiteet, matkustusmenettelyt ja oikea matkailumarkkinointi.

Samui Plus -ohjelman puitteissa vierailevat turistit voivat yöpyä Samui Extra Plus -hotellissa ensimmäiset 7 yötä ja loput 7 yötä. Molemmat merkit on virallisesti hyväksytty hygienian ja turvallisuuden suhteen. Samui Extra Plus -hotellit ovat aiemmin ALQ-hotelleja (nykyisin AQ-hotelleja) ja ne on nimetty erityisesti Samui Plus -ohjelmaan. SHA Plus -sertifioidut hotellit tarkoittavat, että ne täyttävät tarvittavat toimenpiteet COVID-19:n hallitsemiseksi, ja myös sitä, että 70 % heidän työvoimastaan ​​on täysin rokotettu.

Vijvut Tjinto, Surat Thanin maakunnan kuvernööri, sanoi: "Surat Thanin matkailuala yhdessä maakunnan viranomaisten kanssa on sitoutunut varmistamaan, että Samui Plus -vieraat nauttivat ikimuistoisesta lomasta. Tämä näkyy kaikkien osapuolten omistautuneina ponnisteluina kohteen uudelleen avaamiseksi; kuten ennaltaehkäisevien toimenpiteiden järjestäminen COVID-19:ää vastaan ​​ja paikallisten samuin asukkaiden rokotusohjelma.

Tri Manu Sukolsakul, Surat Thanin maakunnan kansanterveyslääkäri, sanoi: "Kansanterveystoimenpiteiden osalta kaikki karanteenijärjestelmästä ja positiivisten tapausten testaamisesta ja eristämisestä sairaaloiden ja lääkintähenkilöstön saavutettavuuteen on valmiina."

Samui Plus -turistit, jotka vierailevat Samuissa, Ko Pha-nganissa ja Ko Taossa, voivat olla varmoja, että heidän terveyttään ja hyvinvointiaan pidetään erittäin tärkeänä Thaimaassa vieraillessaan.

Yuthasak Supasorn, TAT:n kuvernööri, "Kun Phuket Sandbox- ja Samui Plus -ohjelmat ovat nyt voimassa, voit nauttia jälleen enemmän legendaarisesta matkailun vetovoimasta, joka on tehnyt Thaimaasta niin rakastetun matkakohteen matkailijoille kaikkialla maailmassa. Upeat Samuin, Ko Pha-nganin ja Ko Taon saaret ovat Aasian parhaita rantalomakohteita, ja on mahtavaa nähdä nämä vieraanvaraiset turistit uudelleen.

Samui Plus -ohjelman julkaisuun tänään saapui yhdeksän kansainvälistä saapujaa Hongkongista, Ranskasta, Saksasta, Singaporesta ja Isosta-Britanniasta. Kaikki ovat median jäseniä TAT:n kutsusta osana suunnitelmaa lisätä tietoisuutta Samui Plus -ohjelmasta tiedotusvälineiden, julkkisten ja vaikuttajien ensikäden kokemuksilla ympäri maailmaa.

TAT odottaa noin 1,000 15 ulkomaisen matkailijan saapuvan Samui Plus -ohjelman piiriin ensimmäisen kuukauden aikana, 15. heinäkuuta - XNUMX. elokuuta.

Mr. Ratchaporn Poolsawadee, Ko Samuin matkailuyhdistyksen puheenjohtaja, sanoi: "Ko Samuin, Ko Pha-nganin ja Ko Taon ihmisten puolesta olemme valmiita toivottamaan sekä thaimaalaiset että kansainväliset turistit takaisin näille kolmelle kauniille saarelle. Tule nauttimaan laatuajasta kaikkien näiden upeiden maisemien keskellä, kokemaan jännittäviä aktiviteetteja, nauttimaan monista maukkaista ruoista sekä lämpimästä vieraanvaraisuudestamme. Toivomme Samui Plus -mallin tuovan jälleen virkistystä ja eloisaa tunnelmaa Ko Samuille, Ko Pha-nganille ja Ko Taolle.â€

Phuket ja Surat Thanin Samui, Ko Pha-ngan ja Ko Tao ovat ensimmäiset Thaimaan kohteet, jotka avaavat matkailun uudelleen.

Seuraavat kohteet, jotka avataan uudelleen – 1, – ovat Krabi (Ko Phi Phi, Ko Ngai ja Railay Beach), Phang Nga (Khao Lak ja Ko Yao), Chiang Mai (Mueangin alue ja Mae Rim). , Mae Taengin ja Doi Taon piirit, Chon Buri (Pattaya, Bang Lamung ja Sattahip) ja Buri Ram (Mueang District ja Chang Arena).

Bangkokin, Phetchaburin (Cha-am) ja Prachuap Khiri Khanin (Hua Hin) suunniteltu uudelleenavauspäivä on 1. lokakuuta 2021, ja muun Thaimaan on määrä avata uudelleen koko lokakuun ajan.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/