Thaimaan oma Jazz Janewattananond toivoo saavansa aaltoja Tokion olympialaisissa miesten golfissa

Seuraava on lehdistötiedote. Heidän mielipiteensä ja lausuntonsa ovat täysin heidän omiaan.

Thaimaalainen Jazz Janewattananond varttui haaveissaan laittaa suojalasit päähän ja kilpailla olympiamitalista uima-altaassa. Kohtalon käänne näkee hänen ampuvan kultaa miesten golfkilpailussa myöhemmin tässä kuussa.

 Jazz, Aasian kiertueen ykkönen vuonna 1, esiintyy maailman eliitin rinnalla Kasumigaseki Country Clubilla Tokion laitamilla 2019.-29., jossa hän ja maanmiehensä Gunn Charoenkul tekevät olympiadebyyttinsä.

 "Varttuessani monet ihmiset eivät tienneet, että uin paljon", sanoi Jazz. ”Isäni halusi, että minusta tulisi uimari. Kun olin XNUMX-XNUMX-vuotias, uin muutaman kilometrin joka päivä. Se oli hullua. Nyt en edes mene veteen”, hän lisäsi nauraen.

 25-vuotias mies muistelee, kuinka hän ja hänen isänsä seurasivat olympialaisia ​​televisiosta, erityisesti yleisurheilulajeja ja uintikilpailuja. Amerikkalainen uintilegenda Michael Phelps, kaikkien aikojen palkituin olympialainen yhteensä 28 mitalilla, oli niiden tähtien joukossa, jotka kiinnittivät hänen nuorten katseensa aikanaan.

 "Seurasin yleisurheilua ja uintia, eikä silloin ollut golfia", sanoi Jazz, joka on nyt kuusinkertainen Aasian voittaja. "Katsoin ennen Phelpsin hallitsevan uima-allasta, joten se oli asia. Olympialaiset ovat urheilun suurin vaihe, ja se on minulle suuri prioriteetti.

 ”En pidä haaveilemisesta enkä sano sellaisia ​​asioita kuin haluan voittaa Mastersin jonain päivänä tai The Openin. En haaveile paitsi olympialaisista. Olympialaiset ovat erilaisia, ja mietin usein, mitä jos voisin voittaa olympiamitalin. Se on niin outoa. Mielestäni se on parasta urheilulle."

 Kun muut hänen ikänsä kasvoivat ja ohittivat hänet uima-altaassa, Jazz kokeili jalkapalloa (jalkapalloa), mutta luopui siitäkin saatuaan potkuja ja lihaksia. Golf tuli seuraavaksi, kun hänen isänsä, thaimaalainen tuomari, rohkaisi häntä lyömään palloja, kun hän oli kahdeksanvuotias. Vian puremasta Jazzista tuli golfihmelapsi, ja hänestä tuli 14-vuotiaana nuorin pelaaja, joka pääsi puoliväliin Aasian kiertueen tapahtumassa vuonna 2010. Päivää ennen kuin hän täytti 15, hän liittyi ammattilaisten riveihin. 

 Se ei kuitenkaan ollut nopea nousu, sillä Jazzilla kesti muutaman vuoden tottua elämään ammattilaisten riveissä. Vuonna 2016 hän päätti viettää muutaman kuukauden buddhalaisessa luostarissa, jossa hän opiskeli munkkiksi – rituaali, joka on yleinen nuorten thaimaalaisten keskuudessa kunnioituksen merkiksi vanhempiaan kohtaan. Helmikuussa 2017 hän voitti Bangladesh Openin, ja hänen ensimmäisen Asian Tour -voittonsa kirjattiin luostarissa vietetylle menestykselle.

 ”Rukoilin ja lauloin joka päivä temppelissä. Tunsin oloni todella rauhalliseksi. Golf oli ennen kaikkea, mutta nyt olen vain onnellinen, että saan pelata turnauksissa”, sanoi Jazz, jonka sunnuntain tavaramerkkinä on pukeutua oranssiin paitaan, joka on munkin sahramin värinen.

 Vuoden 2019 loppuun mennessä hän liittyi maineikkaaseen listaan ​​kuuluisista thaimaalaisista golfaajista, mukaan lukien Thongchai Jaidee ja Kiradech Aphibarnrat, voittaakseen Aasian kiertueen ansiomerkkinsä neljän voiton jälkeen ennen kuin COVID-19 pysäytti hänen vauhtinsa.

 Näytettyään välähdyksiä parhaasta muodostaan ​​kolmannella sijalla Keniassa ja tasan 11th British Mastersissa aiemmin tänä vuonna Jazz tietää, että Tokion olympialaisissa on niin paljon pelattavaa. ”Olen todella iloinen pätevyydestäni. Se on ollut pitkä matka. Tavoitteenamme oli pelata viime vuonna, mutta emme pystyneet. Olen vain iloinen, että viimein onnistuin", hän sanoi.

 "Olen innoissani saadessani edustaa maatani, ja se on kunnia. Muistan, että Thongchai ja Kiradech jakoivat kokemuksensa palattuaan Rio de Janeirosta ja Kiradech pelasi hyvin sillä viikolla (sijoittuen viidenneksi).

 ”Meillä on kaksi miestä ja naista (Ariya Jutanugarn ja Patty Tavatanakit), joten siellä on neljä mahdollisuutta voittaa mitali Thaimaalle. Yhdellä meistä täytyy olla hyvä viikko voittaakseen mitalin maallemme. Golf ei ole kuin mikään muu urheilulaji, eikä sinun tarvitse olla paras. Tarvitset vain oikean viikon. Olisi hullua saada mitali, olisi hullua, jos se tekisi."

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/