Lehdistötiedote: KMITL Thaimaassa ilmoittaa onnistuneesta kehityksestä KMITL High-Flow Oxygen Concentratorin etävalvontaominaisuuksilla

Seuraava on lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ovat täysin heidän omiaan.

Äskettäin markkinoille tuodut korkeavirtaushappikonsentraatioyksiköt, jotka on suunniteltu erityisesti käsittelemään nousevaa COVID-19-aaltoa, maksavat 3–4 kertaa halvempia kuin tuontiinstrumentit.

 KMITL-tutkijaryhmän kehittämä KMITL High-Flow Oxygen Concentrator pystyy toimittamaan jopa 21–100 % happea sovelluspohjaisen reaaliaikaisen etävalvontatilan avulla.

Bangkok – 5. heinäkuuta 2021 – King Mongkutin teknologiainstituutti Ladkrabang (KMITL) julkisti tänään prototyypin KMITL High Flow -happikonsentraattori joka tarjoaa erittäin jatkuvan hapen virtauksen ja sisältää etävalvontajärjestelmän. Äskettäin kehitetty korkeavirtaushappikonsentraattori on suunniteltu tukemaan erityisesti uutta COVID-19-potilaiden aaltoa ja maksaa 3–4 kertaa vähemmän kuin tuontiinstrumentit. Siinä on suuri digitaalinen LCD-näyttö, josta voit tarkastella tärkeitä potilastietoja, kuten ilman virtausnopeutta ja happipitoisuutta. , ilman lämpötila, veren happitaso ja niin edelleen.

Sen lisäksi, että se tukee tehokkaasti hapen kulkua ja hengitystä keuhkokuumeesta ja hengitysvaikeuksista kärsivillä potilailla, se antaa myös lääkäreille mahdollisuuden seurata ja seurata hengitysvaikeuksia reaaliajassa. Järjestelmäasetuksia voidaan muuttaa tai säätää ilman henkilökohtaisia ​​käyntejä, jotta jatkuvaa hoitoa ja hoitoa pandemian aikana voidaan parantaa ja samalla parantaa terveydenhuollon ammattilaisten turvallisuutta ja vähentää tartuntariskiä haavoittuvilla alueilla.

Laitteen kehityskustannukset ovat 55,000 XNUMX bahtia kappaleelta. KMITL Research and Innovation Services (KRiS) -patentin rekisteröinnin myötä uusi prototyyppi on nyt valmis teknologian siirtoon ja kaupallistamiseen.

"KMITL on jatkanut lääketieteellisten innovaatioiden kehittämistä selviytyäkseen COVID-19-pandemiasta ensimmäisestä aallosta nykypäivään. Yhdistämällä viimeisimmän lääketieteen ja insinööriosaamisemme olemme pyrkineet kehittämään ja rakentamaan hengityslaitteita erityisesti vastaamaan kriittistä sairautta sairastavien potilaiden moninaisiin ja monimutkaisiin tarpeisiin", sanoi Prof. Dr. Suchatvee Suwansawat, King Mongkutin teknologiainstituutin Ladkrabangin (KMITL) presidentti.

"Aloitimme omallamme KMITL Mini Emergency Ventilator kriittisiin tapauksiin potilailla, joilla on keuhkotulehdus läheteprosessin aikana tai kun he odottavat pääsyä täysin toimivaan hengityslaitteeseen sairaalassa. Aluksi prototyyppi ei ollut laajalti tunnettu suorituskyvystään, mutta lopulta se otettiin tuotantoon toistuvien testien jälkeen ja jaettiin yli 350 sairaalaan valtakunnallisesti.

Hän sanoi myös: "Toinen keksintö on hätäkuljetustuuletin – KNIN II, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja tukee useita toimintatiloja. Tästä on neljä mallia, jotka on jaettu yli 1,000 sairaalaan, joilla on kiireellisiä tarpeita."

”Olemme viime aikoina tyytyväisiä onnistuneeseen keksintöön ja prototyypin kehittämiseen KMITL High Flow Oxygen Concentrator, ensimmäinen happikonsentraattori, joka tuottaa poikkeuksellisen suuren virtausnopeuden kaukovalvontaominaisuuksilla vähentääkseen COVID-19-kuolleisuutta samalla kun työmäärää ja infektioriskiä osastoilla ja asiaankuuluvissa yksiköissä pienennetään. Tämä mahdollistaa terveydenhuollon ammattilaisten työtehtävien suorittamisen muissa sairaalan osissa täysin tehokkaasti.

"KMITL ottaa pian käyttöön suunnitelman kehittää lämpötilasäädeltyjä rokotteiden säilytyskaappeja, jotka varmistavat parhaiten rokotteiden turvallisuuden ja tehokkuuden. Apteekkilaatuisten rokotejääkaappien avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat seurata lämpötilaa ja jäähdytysprosessia kellon ympäri, mikä vahvistaa instituutin visiota tulla World Master of Innovationiksi ja ottaa ison askeleen kohti Thaimaan kansanterveys- ja lääketieteellisiä järjestelmiä. Tämä on todella linjassa kampanjan kanssa, Made by Thais, Made for Thais, Survival of Thailand jotta kaikki thaimaalaiset voivat selviytyä tästä kriisistä ja palauttaa elämän normaaliksi – yhdessä”, presidentti sanoi.

Anawat Sermsawan, MD, lääketieteellisen tiedekunnan apulaisdekaani, King Mongkut's Institute of Technology Ladkrabang (KMITL) ja KMITL High Flow Oxygen Concentratorin tutkija, huomautti, että äskettäin kehitetty hengenpelastuskone auttaa potilaita hengittämään. Hän sanoi: "Lääkäri suorittaa ilmavirran esiasetukset, määrittää tarvittavan happipitoisuuden ja säätelee lämpötilaa ja kosteutta käyttämällä nenäkanyylia optimaalisen suorituskyvyn ja johdonmukaisuuden saavuttamiseksi. Tämän seurauksena potilaille tarjotaan tarkin ja vakaa happipitoisuus, joka estää ylempien hengitysteihin jäävän ilman uudelleenhengittämistä. Tämä toimii korkeavirtaushappikonsentraattorien kansainvälisten standardien mukaisesti.

Erityinen lisäys uusimpaan kehitykseen on IoT. Yhdessä se auttaa terveydenhuollon ammattilaisia ​​hallitsemaan ja seuraamaan muutoksia potilaiden tilassa etänä reaaliaikaisesti. Ilmanvaihtoa voidaan säätää ilman henkilökohtaisia ​​käyntejä sovelluksen avulla. Sen lisäksi, että se pystyy arvioimaan potilaan tilaa milloin tahansa, se myös vähentää henkilönsuojainten käyttöä ja suojaa hoitohenkilökuntaa ilmassa leviäviltä infektioilta osastoilla. Kun potilas saa liian vähän happea, hengityslaite laukaisee hälytyssignaalin automaattisesti.

”T&K-tiimimme valmistautuu lähitulevaisuudessa kehittämään edelleen laitetta, joka analysoi ja säätelee happipitoisuutta veren hapetuksen muutosten mukaan. Tämä on linjassa visiomme kanssa integroida tekoäly kaikkiin KMITL:n tulevaisuuden lääkinnällisiin laitteisiin”, tohtori Anawat sanoi.

 Assoc. Prof. Somyot Kaitwanidvilai, MD, KMITL:n tekniikan tiedekunnan dekaani, selitti edelleen: "KMITL High Flow Oxygen Concentrator on keskittynyt vastaamaan sekä kenttä- että erikoissairaaloiden tarpeisiin. Periaatteena on sekoittaa ilma 100 % happilähteistä, mukaan lukien happiputket tai happisäiliöt, raittiiseen ilmaan (21 % happea) halutun pitoisuuden muodostamiseksi ilmasäiliössä. Jos käytetään ilmaa osastoilla, käytetään yleensä HEPA-suodattimia. Kun ilmaa tuodaan sekoitustilaan, aktivoituu palauteohjattu hapensyöttöventtiili ylläpitämään tasaista happinopeutta hoitosuunnitelman mukaisesti. Sitä voidaan säätää välillä 21-100%. Tuulettimen tehoa ohjaa ilmavirta-anturi, joka on säädetty 10-80 litraa minuutissa. Tällaisia ​​parametreja voidaan myös asettaa LCD-kosketusnäytön ja Wi-Fi-yhteensopivan sovelluksen kautta, jolloin hälytyssignaali aktivoituu, kun potilaalla on hypoksia."

Koneen kehityskustannukset ovat 55,000 3 bahtia, mikä on 4-200,000 kertaa halvempi kuin tavallisesti 300,000 XNUMX-XNUMX XNUMX bahtiin hinnoitellut tuontiinstrumentit. Nyt laite on valmis kaupallistamiseen ja on patenttirekisteröintiprosessissa kaupalliseen käyttöön KMITL Research and Innovation Services (KRiS) -palvelussa.

Assoc. Professori Prasert Trivijitsilp, MD, KMITL:n lääketieteen ja terveysteknologian varatoimitusjohtaja ja King Mongkut Chaokhunthahan -sairaalan (KMCH) vt. johtaja, sanoi: "Tilantojen hallintokeskuksen tilastojen mukaan epidemian puhkeamisen vuoksi Tartuntatauti Coronavirus (COVID-19), tämän vuoden heinäkuun 2. päivänä Thaimaassa ilmoitettujen COVID-19-tapausten kumulatiivinen määrä on saavuttanut 270,921 1 (2021. huhtikuuta 2,002 lähtien). Heistä 579 61 on vakavasti sairaita, 30 tarvitsee hengityslaitteen ja 1,000 on kuollut. Vahvistetut tartunnat ovat nousussa. Jokaista XNUMX potilasta kohden tarvitaan XNUMX ventilaattoria. Siksi hengityskoneiden ja teho-osaston sänkyjen kysyntä jatkaa kasvuaan ja erityisesti nykyisessä tilanteessa meillä on kova pula.”

Hän jatkoi: "Korkeavirtaisten happikonsentraattorien käyttö potilailla, joiden tila on punainen tai tummanpunainen (joilla on hengitysvajauksen riski ja jotka siksi tarvitsevat hengitysapua), voi myös tukea hengitystä potilailla, jotka voivat vielä hengittää itsekseen. Potilailla, joilla on parantunut keuhkosatologia, normaalia hapen saantia maskin tai nenäkanyylin kautta voidaan vähentää. Tämä auttaa vähentämään tehohoitosänkyjen tarvetta."

"Thain koulutusalan tutkijoiden luomat ja kehittämät tutkimushankkeet ja lääketieteelliset innovaatiot tarvitsevat lisää taloudellista tukea ja rahoitusta asiaankuuluvilta sektoreilta. Jos mahdollista, se tarkoittaa, että innovatiivisempia lääketieteellisiä instrumentteja valmistetaan ja jaetaan niitä tarvitseville sairaaloille tai kansanterveysvirastoille. Tämä pyrkimys voi auttaa merkittävästi vähentämään maan riippuvuutta tuonnista ja lisäämään thaimaalaisten mahdollisuuksia saada terveydenhuoltoa tulevaisuudessa.

Valtion ja yksityiset virastot sekä kiinnostuneet julkiset sektorit voivat osallistua Thaimaan julkisen terveydenhuollon edistämiseen edistyneemmäksi COVID-19-pandemian aikana lahjoittamalla Krungthai Bankin säästötilin, King Mongkutin teknologiainstituutin Ladkrabangin sivuliikkeen kautta. Tilin nimi on King Mongkutin sairaalasäätiö, joka on hänen pyhyytensä Thaimaan korkeimman patriarkan suojeluksessa COVID-19:n torjuntaan, ja tilinumero on 693-0-35455-4. Lahjoitukset ovat verotuksessa vähennyskelpoisia (kaksi kertaa lahjoitettu summa).

Instituutin kanssa verkostoitumisesta tai teknologian siirrosta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä KMITL:n tutkimus- ja innovaatiopalveluihin (KRiS) numeroissa 086-825 5420, 085-382 0960. Lisätietoja uuden KMITL High Flow Oxygen -mallin kunkin mallin lanseerauksesta ja esittelystä Keskittäjä ja KNIN Ventilator, seuraa KMITL:n Facebookia osoitteessa https://www.facebook.com/Kmitlofficialtai käy verkkosivustolla osoitteessa http://kmitl.ac.th.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/