Lehdistötiedote: Hyatt Regency Koh Samui leikkaa nauhan New Resortissa

Seuraava on lehdistötiedote. Heidän mielipiteensä ja lausuntonsa ovat heidän omiaan.

KOH SAMUI, Thaimaa (6. heinäkuuta 2021) – Yksi Thaimaan odotetuimmista lomakohteista, Hyatt Regency Koh Samui, paljastettiin eilen Koh Samuilla.

Useat VIP-vieraat osallistuivat avajaisseremoniaan, joka pidettiin lomakeskuksen showpiece-aulassa – Koh Samuin pisimmässä aulan saapumispaikassa.

Nauhanleikkausseremoniaan osallistuneiden joukossa olivat Ramnet Jaikwang, Koh Samuin pormestari, Pimnipa Poolvaraluck ja Itthichai Poolvaraluck Koh Samui Vipat Co Ltd:stä, lomakeskuksen omistusyhtiöstä, sekä Adrian Pulido, hotellin pääjohtaja.

Itichai Poolvaraluck, Koh Samui Vipat Co Ltd:n liiketoimintajohtaja, sanoi seremonian jälkeen: "Lomakeskus tulee olemaan mukana talouden edistämisessä ja yhteisömatkailun edistämisessä Koh Samuilla."

Paratiisisaaren avautuessa uudelleen kansainvälisille turisteille tulevien kuukausien aikana, avautuminen on maamerkki tiellä toipumiseen. Thaimaan hallitus on valmis julkistamaan Samui Plus -mallinsa, jonka avulla täysin rokotetut turistit voivat matkustaa Koh Samuille ilman karanteenia.

"Lomakeskus on sertifioitu hygieniaa varten, ja sillä on Thaimaan matkailuviranomaisen SHA (Amazing Thailand Safety and Health Administration) sertifikaatti", lisäsi Mr. Ittichai. "Olemme ottaneet käyttöön hygienia- ja turvallisuustoimenpiteet lomakeskuksessa valmistautuaksemme ottamaan vastaan ​​palaavat matkailijat."

Kolmen Thaimaan suurimman hotellisuunnittelunimen – Office of Bangkok Architecture, August Design ja PLandscaping – yhteistyönä toteutettu 140 huoneen kiinteistö vie kahdeksan hehtaarin yksityistä rantaviivaa paratiisisaaren kaukaisessa koilliskulmassa.

Suunnittelun eteenpäin suuntautuvaa filosofiaa noudattaen kiinteistö, joka sijaitsee Pohjois-Chawengissa – ja on alle kymmenen minuutin päässä saaren kansainväliseltä lentokentältä – luonnehtii itseään "lomagalleriaksi" visuaalisten kohokohtiensa ansiosta.

Näitä ovat esittelyaula, Koh Samuin pisin aulan saapumispiste, jossa lukuisat kattoikkunat mahdollistavat luonnollisen auringon ja kuun valaistuksen. Muita erottuvia ominaisuuksia ovat muhkeat majoitustilat, joista on upeat merinäkymät yhdelle saaren suurimmista allasalueista, kokoelma altaita, joista jokainen laskeutuu alas lomakeskuksen yläkerroksen pääaltaalta.

Koh Samuin kauneus on legendaarinen. Ja lomakeskuksen vetovoima hyödyntää rannikkomaiseman, suojeltujen puiden metsän ja meren läheisyyden visuaalista vetovoimaa. Toinen ainutlaatuinen myyntivaltti on sen Gallery of Eight, kokoelma kahdeksasta sivustosta, jotka on pisteytetty kiinteistön ympärille, jotka on valittu erityisesti niiden fotogeenisen potentiaalin perusteella.

140 huoneessa, joihin kuuluu 24 tilavaa sviittiä ja huvilaa, on oma parveke, ja useimmista huoneista on upeat merinäkymät. Joihinkin huoneisiin sisältyy pääsy Regency Clubin etuihin, kun taas seitsemän uima-allashuvilaa rannalla tarjoavat ylellistä hemmottelua. Tilat hyötyvät August Designin sisustussuunnittelun yksinkertaisuudesta neutraalissa paletissa, jossa on valtameren inspiroima sisustus ja sinisiä aksentteja.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/