Lukijan postilaukku/mielipide: Ollaan totta Covid-19:n kanssa

Seuraava on TPN-lukijan mielipide. Hänen ajatuksensa ja lausuntonsa ovat hänen omiaan.

Hallitukset eri puolilla maailmaa näyttävät kykenemättömiltä olemaan pragmaattisia tässä pandemiassa, päättävät sivuuttaa tilastolliset tosiasiat ja näyttävät nauttivan äkillisestä diktatorisesta hallinnasta, jota ne voivat kohdistaa kansaansa. Tämä palaa monissa tapauksissa puremaan niitä lujasti, kun tietyntyyppisiä injektioita annetaan.

Meillä on nyt 15/18 kuukautta koronavirusta keskuudessamme, ja lukuun ottamatta joitain onnistuneita rokotusohjelmia muutamassa maassa, maailma ei ole kovin kaukana vuoden 2020 alusta ja näyttää uskovan, että covid tappaa kaikki ja tuhoaa maailman. Ehdotan, että hallitukset tuhoavat maailman.

Katsotaanpa joitain tilastotietoja.

Maailman väkiluku noin 7.6 miljardia
Kirjattujen tapausten määrä 183m
Kirjattujen kuolemien määrä 4 miljoonaa
prosenttiosuudet:
Tapauksia väestölle                           2.4%
Kuolemat väestölle                          0.05%

Myönnän, että covid-tartuntojen ja -kuolemien luvut voidaan aliarvioida, mutta viittaan myös siihen, että covid on ollut kätevä syy syyttää kuolemantapauksista, jotka tapahtuivat joka tapauksessa suhteellisen nopeasti, ja monet eivät olleet perusteltuja syyttää koronavirusta. "Normaaleista" syistä johtuvia kuolemia on kirjattu vähemmän. Riippumatta väitteistä, hallitukset ovat käyttäneet lukuja muotoillessaan reagoivaa politiikkaansa, mutta ne osoittavat uskomattoman pientä tartunta- ja kuolleisuutta.

On todistettu, että alle 60-vuotiaat eivät ole kovinkaan suuressa määrin tartuttaneet covidia. On todistettu, että covid ei vaikuta ihmisiin, joilla ei ole tiedossa perussairauksia. Tämä tunnustetaan näkemissämme rokotusohjelmissa, joissa vanhemmat ja haavoittuvat ryhmät ovat etusijalla. Olemme nähneet lukemattomia esimerkkejä ihmisistä, joiden koronatesti on positiivinen, mutta heillä ei ole oireita ja he voivat jatkaa elämäänsä normaalisti. Mielestäni massatestauksella ei ole merkitystä – vanhusten ja sairaiden suojelu on resurssien parempaa käyttöä.

Silti hallitukset jättävät huomiotta nämä tosiasiat. Miksi he sulkevat monia yrityksiä ja asettavat rajoituksia liikkumiselle ja seurustelulle, mitä meidän on käytettävä kasvoillamme, keitä voimme tavata, kuinka usein ja missä? Monet ehkäisevistä toimenpiteistä ovat yksinkertaisesti joko ilman tieteellistä tukea tai ne ovat epäloogisia, syrjiviä ja viittaavat piilotettuun ohjelmaan. Karjan immuniteetti heikkenee sellaisten ihmisten eristämisellä, jotka eivät varsinaisesti ole sairaita.

Jokainen tunnistettu uusi kanta iskee kauhua väestöön mediakoneen kautta, joka käsittelee katastrofiteemaa. Kaivaa syvälle ja huomaa, että nämä muunnelmat eivät ole merkittävästi tappavampia kuin muut, vaan ne on helpompi saada kiinni. Media on ollut vastuuton, ellei huolimaton, koska sillä ei ole tasapainoista, analyyttistä näkemystä. Tuore esimerkki on Intia. Tilastollisesti maa on menestynyt paremmin kuin Eurooppa ja Yhdysvallat. Pelkät luvut näyttävät huonoilta kamerassa, mutta ne ovat itse asiassa pienempiä kuin olisi voinut odottaa. Intian ongelma on täysin riittämätön terveyspalvelu. Intian väkiluku on 20 kertaa suurempi kuin Yhdistyneen kuningaskunnan (1.366 miljardia/67 miljoonaa), mutta se käyttää vain 1.3 prosenttia BKT:staan ​​terveyteen, kun taas Yhdistynyt kuningaskunta käyttää 10.2 prosenttia. Ei ihme, että ihmisiä kuoli kaikkialla… mutta tosiasia on, että Intia on kärsinyt noin 1/6 – 1/8 kuolemantapauksista miljoonaa kohden kuin on saatettu odottaa.

Ihmisten täytyy herätä siihen tosiasiaan, että covid ei ole väestön tappaja ja että useimmat ihmiset voivat poistaa sen kuin pahan vilustumisen tai flunssan. Kyllä, saatamme tarvita vuosittaisia ​​covid-injektioita vanhoille ja haavoittuville, mutta teemme sen jo influenssan kanssa ja se tappaa edelleen monia tuhansia joka vuosi ilman meihin kohdistuvaa joukkohysteriaa ja taloudellista verilöylyä.

Aika on myöhässä avata talouksia, poistaa kaikki rajoitukset ja keskittyä niihin, jotka todennäköisimmin joutuvat sairaalaan tämän sairauden vuoksi, ja käsittelemään sitä samalla tavalla kuin flunssan kanssa.

Mike Baker
jomtien
Thaimaa
Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.77 (13 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/