Pattaya saa vihdoin ensimmäisen Taco Bellin, joka avataan maanantaina 5. heinäkuuta

Pattaya, Thaimaa-

  Kuukausien "Coming Soon" -kylttien jälkeen Pattayan Beach Roadilla alueen ensimmäinen (ainakin joidenkin mielestä, sosiaalisen median kommenteista päätellen) Taco Bell -meksikolainen pikaruokaravintola avautuu maanantaina 5 Pattayassa.

Pattaya-konttori sijaitsee Royal Garden -ostoskeskuksen pohjakerroksessa Beach Roadilla Burger Kingin vieressä jättimäisen uuden mainonnan alta ja on helppo löytää. Ne ovat myös toimitettavissa maanantaista 5. heinäkuuta alkaen Foodpandassa ja Grabissa.

Taco Bell, äärimmäisen suosittu meksikolainen pikaruokaravintola Amerikassa, oli ollut avoinna Bangkokin alueella useita vuosia ja laajentunut tasaisesti kahdeksalla toimipisteellä Bangkokissa ja yhdellä läheisessä Nonthaburissa. Pattayan sivuliike on ensimmäinen merkittävä laajennus Bangkokin alueen ulkopuolelle ja osa tuotemerkkien yleistä suunnitelmaa laajentaa edelleen Thaimaassa.

Vaikka jotkut saattavat kyseenalaistaa laajenemisen Pattayan nykytilanteen perusteella Covid-19:n takia, Taco Belliin liittyvät ihmiset ovat melko varmoja, että ravintola menestyy Pattayassa, varsinkin kun kaupunkien maailmankuulu yöelämä ja viihde saavat avautua uudelleen. ja turistit palaavat. Amerikassa brändistä on tullut erityisen suosittu myöhäisillan baarien, pubien ja yöelämän kävijöiden keskuudessa.

Yumin mukaan! Brands Inc, Taco Bellin emoyhtiö, yritys on saavuttanut valtavaa menestystä Bangkokissa sekä ulkomaalaisilta, jotka tuntevat menestyksensä Yhdysvalloissa, että myös paikallisten thaimaalaisten keskuudessa, jotka nauttivat mausteisemmista erikoisuuksista, joita ei löydy USA:sta. . Ja kyllä, Taco Bellillä on naudanlihaa, yleinen kysymys siitä, kun he alun perin lanseerasivat Thaimaassa, tämä ei ollut tavallinen ruokalista, mutta nyt on.

Heidän omien sanojensa mukaan Taco Bell Corp., Yum! Brands, Inc., (Muiden Thaimaan raskaansarjan ravintoloiden, kuten KFC ja Pizza Hut, kanssa) on maailmankuulu meksikolaisvaikutteinen ravintolaketju, joka tarjoilee räätälöityjä tacoja, burritoja ja muita erikoisuuksia rohkeilla mauilla, laadukkailla ainesosilla, läpimurtoarvolla ja luokkansa parasta asiakaspalvelua viikoittain yli 42 miljoonalle asiakkaalle eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä on yli 600 Taco Bell -ravintolaa 30 maassa Yhdysvaltojen ulkopuolella ja yli 7,000 XNUMX ravintolaa eri puolilla Yhdysvaltoja, ja laajentuminen jatkuu edelleen kansainvälisillä markkinoilla.

Osana avajaisia ​​he tarjoavat ilmaisia ​​pehmeitä/rapeita tacoja minkä tahansa yhdistelmäsarjan oston yhteydessä 31. heinäkuuta asti sosiaalisen median mainosten mukaan.

 

Muutama kuva Royal Garden Plaza Pattayasta

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (4 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/