Värikäs Phuket Festival tarjoaa koko kuukauden ruokaa, musiikkia ja katutaidetta

Seuraava on Thaimaan matkailuviranomaisen lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ja ajatuksensa ovat heidän omiaan.

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) osallistuu kuukauden mittaisen Colourful Phuket Bring Back the Happiness -festivaalin järjestämiseen, joka alkaa tänään Patong Beachin avajaisilla ja huomenna Phuketin vanhankaupungin alueella.

Myös matkailu- ja urheiluministeriön ja Phuketin maakunnan yhdessä järjestämä festivaali sisältää viihdyttävää ohjelmaa ilotulituksista, elävästä musiikista, meriurheilusta, taideinstallaatioista ja ruokarekkaruoasta, joka kestää heinäkuun loppuun asti.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn sanoi: "Värikäs Phuket Bring Back the Happiness -festivaali on ajoitettu samaan aikaan kun Phuket Sandbox -ohjelma käynnistetään heinäkuussa, ja toivomme, että monet, monet turistit palaavat sinne. saarella on hauskoja ja mukaansatempaavia aktiviteetteja.

Tämän päivän avajaiset Patong Beachillä, joka on tunnetuin Phuketin rannoista ja turistien suosikki, alkaa klo 15.00. siitä eteenpäin paikallisilla ruoka-autoilla, jotka tarjoavat herkullisia ruokia kokeiltavaksi. Klo 19.30-20.00. ilotulitus ja tulishow-viihde valaisevat illan häikäisevästi.

Huomisen avajaisaktiviteetti sisältää "projektiokartoituksen" valo- ja äänishown klo 19.30-20.00. Peranakannitat Museum Phuketissa, joka sijaitsee vanhankaupungin sydämessä Phuketin ja Phang Nga Roadsin risteyksessä.

Värikäs Phuket Bring Back the Happiness -festivaali järjestetään sitten seuraavan aikataulun mukaan eri puolilla saarta:

Viikko 1 (3.–9. heinäkuuta): Värikkäitä taideinstallaatioita ja kierrätettyä taidenäyttelyä Patong Beachillä ja Vanhankaupungin alueella sekä paikallisia ruokarekkoja ja minikonsertteja.

Viikko 2 (10.–16. heinäkuuta): Surffaus- ja meriurheiluaktiviteetit värikkäillä fotogeenisillä näytöillä ja upealla rantatunnelmalla Kata Beachilla ja auringonlaskun joogaa Promthep Capella.

Viikko 3 (17.-23. heinäkuuta): Digitaalisia taideinstallaatioita ja katumusiikkia Patong Beachillä.

Viikko 4 (24.-31): Projektiokartoitustaidetta ja katumusiikkia Vanhankaupungin alueella.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/