Britannian kansalainen pidätettiin sen jälkeen, kun hänen väitetään ampuneen aseella useita kertoja ilmaan ja usean tunnin eron Pattayan poliisin kanssa Pattayan luksuskodissa

Pattaya, Thaimaa-

  Britannian kansalainen pidätettiin eilen illalla Pattayan poliisin mukaan sen jälkeen, kun häntä seurannut epäilty oli ampunut aseella useita kertoja ilmaan Pattayalla sijaitsevassa luksuskodissaan.

Tapaus sattui noin klo 7 eilen illalla, 00. heinäkuuta 2, luksuskodissa Palm Oasis Villagessa, joka sijaitsee lähellä Soi Thepprasit 2021:ää Pattayan suuralueella. Tapaukseen vastasi ensimmäisenä Pol. Eversti Thanawut Chongjira Pattayan poliisista, mutta houkutteli yhteensä yli viisikymmentä poliisia, koska epäilty ei poliisin mukaan ollut yhteistyöhaluinen.

Thanasiri Duangkwanin mukaan, 36, ja Ms. Pornthip Sophonthawinpong, 38, molemmat taloudenhoitajat luksuskodissa, epäilty oli ampunut useita laukauksia ilmaan, mikä hälytti sekä naapureita että asukkaita ja kodin henkilökuntaa.

Polin mukaan. Eversti Thanawut Chongjira, epäilty on Alexander Michael Gerasimidis, 44, Britannian kansalainen. Epäillyn kerrottiin ampuneen vähintään neljä laukausta tuliaseesta ilmaan ja sulkeutuneena sitten kotiinsa poliisin saapumisen jälkeen, mikä johti yli XNUMX Pattayan poliisin ja erikoisjoukkojen ryhmiä saapumaan lopulta vastaamaan tilanteeseen.

Taloudenhoitajan mukaan tapahtuman sai alkunsa kiista naisen kanssa, jota ei nimetty. Naisen väitetään aiheuttaneen vaurioita yhdelle herra Gerasimidisin ajoneuvoista aiheuttaen suullisen riidan ja sen jälkeen useiden laukausten ampumisen ilmaan. Tämä herätti puhelun Pattayan poliisille, vaikka on epäselvää, kuka soitti. Taloudenhoitajat kertoivat myös, että epäilty oli humalassa.

Pol. Eversti Thanawut Chongjira sanoi, että kesti yli kaksi tuntia saada kiinni epäilty, jota alun perin kuvailtiin "yhteistyökyvyttömäksi". Epäilty kuitenkin lopulta luovutti itsensä ja on poliisin pidätettynä tämän illan lehdistön ajan. On epäselvää, onko herra Gerasimidis myöntänyt syytöksistä tai onko hän hankkinut asianajajan tällä hetkellä.

Pattayan poliisi tutkii edelleen mahdollisia oikeussyytteitä Polin The Pattaya Newsille antaman lausunnon mukaan. Eversti Thanawut Chongjira.

TPN-media toimittaa lisää päivityksiä tähän tapaukseen, jos ja kun Pattayan poliisi toimittaa ne.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (4 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/