Lehdistötiedote: Phuketin taivas on kiireinen Phuket Sandboxin julkaisun myötä

Seuraava on Thaimaan matkailuviranomaisen lehdistötiedote. Sisäiset lausunnot ovat omiaan.

Bangkok, 01. heinäkuuta, 2021 – Thaimaan matkailuviranomaisella (TAT) on ilo ilmoittaa, että heti ensimmäisestä päivästä lähtien Phuketin odotetun matkailun uudelleen avaamisesta 1 Phuket Sandbox -ohjelman puitteissa suuret lentoyhtiöt yhdistävät Thaimaan saari kaupunkeihin, kuten Lontooseen, Frankfurtiin, Dubaihin, Abu Dhabiin ja Singaporeen.

Lennot uudelleen avaamisen neljän ensimmäisen päivän aikana, 1.-4., on suunniteltu seuraavasti:

On Torstaina 1. heinäkuuta neljä eri lentoyhtiötä saapuu Phuketin kansainväliselle lentokentälle suorilla lennoilla koko päivän: Etihad Airways Abu Dhabista; Qatar Airways Dohasta; EL AL Israel Airlines Tel Avivista; ja Singapore Airlines Singaporesta.

Seuraava päivä, perjantaina 2. heinäkuuta, näkee suoran Emirates-palvelun saapumisen Dubaista.

On lauantaina 3. heinäkuuta, Kööpenhaminasta, Pariisista ja Frankfurtista saapuu kolme Thai Airwaysin (THAI) suoraa lentoa.

Nämä kolme THAI-lentoa jatkavat sitten Bangkokiin, samoin kuin kaksi muuta THAI-lentoa sunnuntaina 4. heinäkuuta, suoraan Phuketiin Lontoosta ja Zürichistä.

Lue lisää “Yleiset tiedot – Phuket Sandboxâ€.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.