Thaimaan yliopistotutkija ehdottaa kolmea tekijää paikallisten ja ulkomaisten matkailijoiden luottamuksen palauttamiseksi

Seuraava on lehdistötiedote/vieraiden mielipide. Heidän lausuntonsa, kirjoitustyylinsä ja mielipiteensä ovat heidän omiaan.

Helppo ja tasapuolinen rokotusten saatavuus katsotaan tarpeelliseksi myös yritysten mahdollistamiseksi jatkaa kestävällä tavalla

Bangkok – 1. heinäkuuta 2021 – College of Management Mahidol Universityn (CMMU) kansainvälisen liiketoiminnan ja monimuotoisuuden johtamisen tutkijat neuvoivat äskettäin, että kaikki organisaatiot tukevat ja auttavat hallitusta vahvistamaan maata kolmessa strategisessa tekijässä vastauksena tulevaan uudelleen avaamiseen ja kannustimiin. kotimaan matkailusta tämän vuoden kolmannella neljänneksellä.

CMMU:n yritystutkijan mukaan keskeisiä tekijöitä ovat kotimaan matkailun edistäminen, ASEAN-matkailun yhdistäminen Digitaalinen tiekarttaja luottamusta paikallisiin ja kansainvälisiin matkailijoihin. On myös suositeltavaa, että helppo ja tasapuolinen rokotusten saatavuus olisi uusi energia, joka ruokkii matkailualaa ja muita aloja jatkamaan ja jatkamaan kestävästi.           

Assoc. Professori tohtori Nattavud Pimpa, kansainvälisen liiketoiminnan ja monimuotoisuuden johtamisen tutkija College of Management Mahidol Universitystä (CMMU), joka on myös ASEAN Center for Education and Dialogue on Sustainable Development, sanoi: "Pandemia ei ole kaukana ohi. Kerääntyneet infektiot lisääntyvät ja epidemian neljäs aalto on todennäköisesti muotoutumassa. Hallituksella on kuitenkin politiikka avata maa uudelleen osana talouden elvytystoimiaan. Siksi kansallista strategiaa on kiireesti mukautettava luottamuksen palauttamiseksi ihmisiin ja turisteihin, jotta maan vahvuus saadaan takaisin.

Tri Nattavud sanoi, että on otettava huomioon kolme avaintekijää: 

Kotimaan matkailun edistäminen 

Rokotusprosessin loppuun saattaminen tarkoittaa, että useammat paikalliset ja ulkomaalaiset voivat matkustaa luottavaisin mielin ja jatkaa päivittäistä toimintaansa. Tämän seurauksena maa voi asettaa strategian kotimaisen kulutuksen ja matkailun edistämiseksi eri muodoissa, kuten karanteenista luopuminen maakuntien välisissä matkoissa tai matkapassin osoittaminen (koko kurssin COVID-19-rokotteen tai matkaan soveltuva lääkärintodistus) vaihtoehtona karanteenille. Matkustajat, joilla on täyden kurssin COVID-19-rokotus, voivat saada myös erikoisalennuksia lentolippuista ja hotellimajoituksesta esimerkiksi matkustaessaan tärkeimpiin kaupunkeihin, joissa vaaditaan täysi rokotuskurssi. Tämän odotetaan stimuloivan tulojen kiertokulkua paikallisten yhteisöjen sisällä ja hyödyttävän siten maakuntien ja kansantalouksia.   

ASEANin yhdistäminen käyttämällä Digitaalinen tiekartta

Mikäli COVID-19-tilanne Thaimaassa paranee tulevaisuudessa, maata kehotetaan edistämään alueellista matkailua. Sen pitäisi aloittaa ensin kaupunkien välisestä mallista maiden välisen yhteistyön sijaan, koska sitä on vaikeampi hallita. Yhteistyön parantamiseksi jokaisen lähtevän kaupungin tulisi olla hyvin perillä matkustusvaatimuksista – täydellinen opas, joka auttaa vahvistamaan matkailijoiden ja ulkomaisten sijoittajien luottamusta. Digitaalinen tiekartta

Digital Roadmap -lähestymistapa edistää matkailua ASEANissa hyödyntämällä digitaalisia työkaluja, kuten Digitaalinen turisti, järjestelmä, joka sisältää täyden soveltamisen Digitaalinen rokotepassi luoda matkailutietovarasto (Big Data), joka antaa kumppanuusmaiden asiaankuuluville virastoille mahdollisuuden seurata ja tarkistaa matkahistoriaa, terveystietoja, rokotusten tilaa jne.  

Herättää luottamusta paikallisiin ja ulkomaisiin matkailijoihin 

Innovaatioiden ja tehokkaan viestinnän avulla taloutta voidaan ohjata luottavaisesti niin kansainvälisissä matkailijoissa kuin Thaimaan asukkaissakin. Innovaatiot voivat yksinkertaistaa ihmisten välisen viestinnän monimutkaisuutta tietyssä kaupungissa tai maassa ja varmistaa sitten turvallisuuden, mukavuuden ja selkeyden viestinnän aikana matkoilla.

Erityisesti rokotusten osalta huomioitavaa ovat kunkin vaihtoehtoisen rokotteen tehokkuus, suunnitelma rokotteiden maahantuonti- ja kohdentamisesta kotimaisen kysynnän tyydyttämiseksi sekä esimerkiksi kunkin maakunnan arvioitua rokotteen saajien määrää vastaava suunnitelma. Tärkeää on, että rokotuksen on saavutettava tavoitelauman immuniteettikynnys, jonka suositellaan olevan noin 70 prosenttia väestöstä vuoden 2021 loppuun mennessä.

Maailman terveysjärjestön perustuslain (1946) mukaan kaikki maailman maat ovat solmineet kansainvälisen sopimuksen ja hallitusten välisen yhteistyön hallitakseen oikeuksia terveyteen, joka takaa ihmisten terveydelle ympäri maailmaa. Perustuslaissa vahvistettiin myös ekstraterritoriaaliset vastuut kansainvälisen avun ja yhteistyön osalta keskeisten terveyspalvelujen saatavuudessa.

"Siksi, keskellä COVID-19 Pandemian vuoksi rokotteet on jaettava tasapuolisesti eri puolille maailmaa ihmisten koskemattomuuden vahvistamiseksi ja kansallisen turvallisuuden vuoksi. Muista, että helpon rokotuksen saannin edistäminen on edullinen investointi. Kun kaikki saavat täyden rokotuksen ajoissa, se vahvistaa ihmisten hyvinvoinnin perustaa ja sitten vauhdittaa yrityksiä sekä elvyttää taloutta niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin pitkällä aikavälillä ja kestävällä tavalla. Yksinkertaisesti sanottuna jokaisella on oikeus tasapuoliseen pääsyyn rokotuksiin”, totesi Tohtori Nattavud.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/