Mall Group siirtyy strategisesti eteenpäin DIGITAALISEN KAUPPAAN VÄHITTÄISMYYNTIIN lanseeraa GOURMETMARKETTHAILAND.COM:n Ultimate E-COMMERCE Supermarketin

Seuraava on lehdistötiedote, heidän lausuntonsa, kirjoituksensa ja mielipiteensä ovat heidän omiaan.

Mall Group veloittaa jatkuvasti eteenpäin digitaalisen kaupankäynnin strategista etenemissuunnitelmaansa ja tuo täydellisen valikoiman elintarvikkeita ja päivittäistavaroita E-COMMERCE-alustalle ja lanseeraa GOURMETMARKETTHAILAND.COM -sivustolta.

Tämä strateginen liike luo MAAILMANLUOKAN GOURMET DESTINATIONin, maailmanluokan standardien äärimmäisen supermarketin, SIJAINNIN. Online-gourmet-markkinat tulevat olemaan laadukkaita tuotteita perusraaka-aineista parhaisiin fine dining -ruokiin, sekä paikallisesti että kansainvälisesti hankituilla. Kohokohta on FRESH PRODUCTS -ryhmässä ja monissa tuontitavaroissa.

Supermarketin ainutlaatuiseen strategiaan kuuluu FOODIE-TAINMENT, joka tarjoaa uuden tason ostokokemuksen, josta tulee ratkaisu jokaisen uuden sukupolven elämäntyyliin. Tämä alusta tarjoaa helpon ja kätevän yhden napsautuksen pysähdyksen tuoreille laadukkaille tuotteille joka puolelta maailmaa, toimitettuna kotiovellesi valtakunnallisesti. 

 

Miss Voralak Tulaphorn: markkinointijohtaja, The Mall Group Co., Ltd., totesi: "Mall-ryhmä marssii eteenpäin, edelläkävijänä ollakseen TULEVAISUUDEN VÄHITTÄISkauppa suunnitelmien mukaisesti muuttaa vähittäiskauppa täydelliseksi monikanavainen, joka yhdistää ONLINE- ja OFFLINE yhdessä saumattomasti. Tämä antaa asiakkaille saumattoman ostokokemuksen, joka on virheetön. Emme koskaan lakkaa kasvamasta, kehittämästä ja luomasta uusia palveluita täydentämään monikanavaista alustaa ja vahvistamaan sitä jatkuvasti. Tänä vuonna olemme julkaisseet nettisivumme, WWW.MONLINE.COM, LIVE PERSONAL SHOPPER -palvelu ja Paragon VIRTUAL STORE.

Olemme nyt valmiita tuomaan Gourmet Marketimme täydelliselle DIGITAALiselle alustalle avaamalla verkkosivuston GOURMETMARKETTHAILAND.COM. Tämä vahvistaa jälleen kerran SIJOITUKSEMME MAAILMANLUOKAN GOURMET-KOHTEENA, maailmanluokan standardien äärimmäisenä supermarkettina. Online-gourmet-markkinat tulevat olemaan laadukkaita tuotteita perusraaka-aineista parhaisiin fine dining -ruokiin, sekä paikallisesti että kansainvälisesti hankituilla. Pyrimme olemaan ONLINE PREMIUM -SUPERMARKETTI ainutlaatuisen FOODIE-TAINMENT-strategian kautta, joka tarjoaa uuden tason ostokokemuksen.

Tästä tulee ratkaisu jokaisen uuden sukupolven elämäntyyliin, joka tarjoaa helpon ja kätevän pysäkin yhdellä napsautuksella tuoreille laadukkaille tuotteille joka puolelta maailmaa, toimitettuna valtakunnallisesti kotiovellesi. Palvelemme kaikkia Gourmet Marketin kohderyhmiä, erityisesti niitä, jotka rakastavat etsiä laadukkaita tuotteita ja valita vain parhaat mitä on.  

Olemme kohdistaneet liikenteen tuovan yli 3 miljoonaa sivun katselukertaa kuukaudessa verkkosivuston julkaisun ensimmäisen kolmanneksen aikana, GOURMETMARKETTHAILAND.COM"

 

herra Supawut Chaiprasitkul; Varapääjohtaja Supermarket & Food, Mall Group Co., Ltd., sanoi: "Verkkosivusto, GOURMETMARKETTHAILAND.COM, esittelemme vahvuuksiamme ja ainutlaatuisuuttamme kautta "PREMIUM SELECTIONS" vahvistaaksemme jälleen asemamme MAAILMANLUOKAN GOURMET-KOHDE ja NO.1 TUOREET TUOTTEET, maailmanluokan standardien lopullinen supermarket. Siitä tulee alusta, jolla on täydellisin valikoima laadukkaita tuotteita, mukaan lukien raaka-aineet ja fine dining -ruokaa eri puolilta maailmaa, erinomaisella laadulla ja taatulla tuoreudella. Gourmet Marketia pidetään johtavana thaimaalaisen premium-supermarket-brändinä, joka on tunnettu ja yleisesti hyväksytty sekä thaimaalaisten että ulkomaalaisten keskuudessa tarjottujen tuotteiden ainutlaatuisuudesta ja parhaista palveluistaan. Tästä syystä olemme päättäneet tarjota asiakkaillemme saman ilahduttavan ostokokemuksen sekä KAUPPA- että VERKKO-ALUSTOLLA verkkopalveluidemme kehittämisessä. Päästrategia   GOURMETMARKETTHAILAND.COM Sisältää:  

  • TÄYDELLINEN TUOTEPORTFOLIO kattava tuotelista, joka on ratkaisu jokaisen kohdeasiakasryhmän elämäntapaan
  • O2O SAUMATON KOKEMUS virheetön ostokokemus O2O: OFFLINE ON ONLINE joka sisältää SOSIAALINEN MEDIA CHATIN & SHOPin ja soita tilaukseen
  • ERITTÄIN MERKITTÄVÄ KOKEMUS erityinen ostokokemus eksklusiivisilla promootiokampanjoilla ja nautinnolla monista FOODIE-TAINMENT-kokemuksista moniin POP UP -TAPAHTUMAT
  • LOYALTYYOHJELMA JA KUMPPANIEDUT erityinen kanta-asiakasohjelma yksinomaan yli 4.5 miljoonalle M CARD -jäsenelle, joka sisältää myös monia erikoisetuja ja ylennyksiä yhteisiltä joukkoiltamme yhteistyökumppaneiden kanssa.
  • PERSONALOINTI & MUOKATTAMINEN, ELÄMÄTAVAT INNOVOITETTU SISÄLTÖ & YHTEISÖN SITOUMUS, rakentaa yhteisöä mielenkiintoisten sisältöjen ja hauskojen tapahtumien avulla, jotka jatkuvasti inspiroivat jokaista asiakasta, mukaan lukien ostokset elämäntavan mukaan, joka yhdistää ONLINE – OFFLINE saumattomasti 

 

Nettisivu, GOURMETMARKETTHAILAND.COM, on koonnut kokoelman laadukkaita tuotteita, mukaan lukien raaka-aineet fine dining -ruokailuihin kaikkialta maailmasta, jotta asiakkaat voivat ostaa tuotteita yli 10,000 XNUMX kohdetta kattaa 12 luokkaa, jotka ovat valmiita palvelemaan sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaalaisia. 

 

  • EXCLUSIIVINEN @ GOURMET - YKSILÖISIÄ tuotteita joka puolelta maailmaa, mukaan lukien tuotteet Euroopasta, Yhdysvalloista, Aasiasta ja paljon muusta. Siellä on johtavia tuotemerkkejä, kuten Franprix, Well&Good, CACAOLAT, MURAGLIA, CJ, Urbani ja paljon muuta. Älä myöskään missaa Gourmet Marketin SIGNATURE-keittoja, jotka on valmistettu parhaista raaka-aineista, mukaan lukien mantis-katkarapukeitto, sienikeitto ja lohikermakeitto. Toinen erikoisuus täällä on YOU HUNT WE COOK, joka tarjoaa henkilökohtaisen CHEF koteihinsa erilaisilla ruokalistoilla, kuten spagetti carbonara, lohi sienikastikkeella, simpukoita valkoviinikastikkeessa ja paljon muuta.          
  • LIHASuosikkini – ainutlaatuinen laadukkaassa naudanlihassa, jota tarjotaan ja tuodaan johtavista naudanlihantuotannostaan ​​tunnetuista maista, kuten Japanista, Etelä-Koreasta, Yhdysvalloista, Australiasta ja Uudesta-Seelannista. Supermarketissa on kaikki naudanlihalajit ja -lajit, mukaan lukien MATSUSAKA, WAGYU ANGUS ja luomuruoholehmät. Etsi myös JAMES MADISON PREMIUM TEURAUSKAUPPA, jossa on suurimpia kokoelmia korkealaatuista naudanlihaa ja tuoreita makkaraa, karitsoja AUSTRALIASTA TASMANIA JM. Tarjoamme myös kansainväliset standardit, paikallinen korkealaatuinen KUIVAKYHENTETTY naudanliha, kun tuemme paikallisia maanviljelijöitämme, ja paljon muuta. 
  • 7 MERENÄIVÄT – tuomme sinulle meren ja mereneläviä maailman 7 valtamerestä yhdessä paikassa. Tarjoamme sekä tuoreita mereneläviä, pakattuja tuotteita että luomumeren antimia, kuten Loch Duart -lohia, Barramundi-fileetä, tiikerikatkarapuja NO.1 ja A-luokan rapujen lihat. Tarjolla on myös ensiluokkaisia ​​edullisia kaviaareja, kuten Siperian- ja Beluga-kaviaaria. 
  • kauden hedelmät - parhaat tuotteet Thaimaasta ja muista maailman kolkista. Herkulliset ja laadukkaat hedelmät ovat taatusti tuoreita ja turvallisia hyväksyttyjen kansainvälisten standardien mukaisesti. Näiden hedelmien tilat ovat myös ainutlaatuisia, mukaan lukien Siam Ruby Pomelo, Loong Daeng kookosfarmi, kultaiset kiivit, mustikat ja tuoreet kirsikat Yhdysvalloista.
  • LUONNOLLINEN GOURMET – kokoelma tuotteita terveyden ystäville ja ympäristönsuojelijalle, täydennettynä LUOMUtuotteilla, jotka sisältävät hedelmiä ja vihanneksia, mausteita, valmisruokia, välipaloja ja leipomotuotteita thaimaalaisista tuotemerkeistä tuontiin. Tarjolla on myös luonnollisista ainesosista valmistettuja tuotteita, KOTI HUOLTO ja HENKILÖKOHTAINEN HOITO ja hypoallergeeniset tuotteet erityisen herkille kuluttajille tai joita kutsutaan myös HERKKEISSÄ  YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET TUOTTEET.
  • JUUSTO JA CHARCUTERIE – taivas juuston, kinkun ja leikkeleen ystäville, koottuna parhaista lähteistä. Tarjoamme laajan valikoiman eri puolilta maailmaa, mm PEHMEÄ, KOVA, SININEN, CHEDDAR, MOZZARELLA, FETA, TUOREJUUSTO, Ambrosi, Parmigiano-Reggiano ja paljon muuta.

    • AASIAALAISET PÄIVITTAVARAT – kerätä kokoelma pakollisia mausteita ja mausteita tunnetuilta markkinoilta Thaimaassa ja ulkomailla, erityisesti Aasian ja Euroopan suosituilta paikoista. Nämä korkealaatuiset ainesosat on valittu huolella, mukaan lukien tuoretuotteet, kuivatuotteet, terveystuotteet ja luomutuotteet, kuten Hill Tribe luomumunat ja Mae Klongin korkealuokkainen katkaraputahna.
    • TUONTISULAA & MAKEISET – suosittuja tunnettuja suklaa- ja makeisbrändejä monista maista ympäri maailmaa, mukaan lukien Japani, Etelä-Korea, USA, Tanska, Belgia, Ranska, Italia, Australia ja Iso-Britannia. Valittavana on keksejä, keksejä, keksejä, karkkeja, pähkinöitä ja suklaata yli 200 tuotemerkistä. 
    • KAHVITAUKO & TEE AIKA – Tee- ja kahviriippuvaisille tarjoamme erikoiskahviryhmiä, kapslikahveja, jauhettuja kahveja ja erikoiskahveja. Valintaprosessi alkaa istutuslähteestä jauhamiseen, yli 15 tuotemerkillä, mukaan lukien STARBUCKS, DOLCE GUSTO, DUCHESS, ILLY, DAO, DOI CHAANG, YODDOI, WAWEE, SUZUKI, UCC, BON CAFÉ, AROMA ja DOITUNG. Lisäksi tarjolla on ensiluokkaisia ​​teelaatuja, pikakahveja, 3-in-1-kahveja, sekä paikallisesti hankittuja että tuontitavaroita. 
    • ÄITI & BABY - Äitien ja heidän lastensa ryhmälle katamme kaiken tyyppiset tuotteet, mukaan lukien tuotteet ORGAANISET tai HERKÄT luokat. Tarjoamme myös elintarvikkeita, kulutustavaroita, vauvantarvikkeita ja muita siivousvälineitä, kuten Peachy-vauvanruokaa, Merries-teippivaippoja ja housuvaippoja, Baybee-suihketta lelujen puhdistukseen ja paljon muuta.
  • KAUNEUS JA HENKILÖKOHTAINEN HOITO - Tarjoamme tuotteita, jotka kattavat jokaisen kategorian päästä varpaisiin. Lisäksi olemme tuoneet maahan monia hiustenhoitotuotteita useista maista, mukaan lukien kuuluisat PARTUURIT, yksinomaan osoitteessa GOURMETMARKETTHAILAND.COM. Odotan myös erilaisia ​​kasvojen ihonhoitotuotteita ja erilaisia ​​aitoja kosmetiikkamerkkejä.
  • LEMMIKKIKLUBI VALITTU - valikoima lemmikkieläinten ruokia ja erilaisia ​​muita lemmikkituotteita, jotka sisältävät märkäruoat ja kuivaruoat sekä koirille että kissoille. Tarjolla on myös erilaisia ​​välipaloja ja leluja, jotka on hankittu paikallisesti Thaimaasta tai tuotu muista maista.  

 

Muut kuin kaikki täydellinen tuotevalikoima, asiakkaat, jotka tekevät ostoksia GOURMETMARKETTHAILAND.COM kokee ihastuttavan HENKILÖKOHTAISTUN PALVELUN, joka palvelee asiakkaan kaikkia tarpeita, mukaan lukien sesonkilahjat, kuten uudenvuodenlahjat ja syntymäpäivälahjat. Toimitamme myös kaikkialle maassa.

 

Nauti erikoistarjouksista julkaisun aikana. Uusille asiakkaille ostoksia kautta GOURMETMARKETTHAILAND.COM ensimmäistä kertaa:

 - Syötä koodi "GMFIRST" saa 100 bahtin lisäalennuksen, kun teet ostoksia 500 bahtia, rajoitettu 1,000 XNUMX ensimmäiseen ostajaan + ilmainen toimitus ilman vähimmäisostoa 25. kesäkuuta alkaenth - Heinäkuu 31st, 2021. 

 - Tai syötä koodi "GM100"  saada lisäalennuksen 100 bahtia, kun teet ostoksia 1,000 3,000 bahtia, rajoitettu ensimmäiseen XNUMX XNUMX ostajat 14. kesäkuuta alkaenth - 31. joulukuutast, 2021. 

 

Lisäksi erityinen ilmainen toimitusetu, ilman vähimmäisostosummaa, ei tarvitse syöttää koodeja, rajoitettu 1 tiliin / 2 etuoikeuteen / kuukausi. Asiakkaat voivat valita vakiotoimituksen 100 bahtia (tai tavallisesti ilmainen toimitus 800 bahtia ja enemmän ostoksille) tai pikatoimituksen 100 bahtia (tai tavallisesti ilmainen toimitus 2500 bahtia ja enemmän ostoksille). Asiakkaat löytävät tarkemmat tiedot toimitusajoista ja toimitusehdoista verkkosivuiltamme,  www.gourmetmarketthailand.com, kesäkuun 14 päivästä alkaenth - 30. syyskuutath, 2021.  

 

Asiakkaille, jotka haluavat tehdä ostoksia henkilökohtaisesti, nämä tuotteet ovat saatavilla myös kaikista Gourmet Marketista 17 konttoria, mukaan lukien The Emporium, EmQuartier, Siam Paragon, The Mall Lifestore Ngamwongwan, Mall Bangkae, Mall Bangkapi, Mall Thapra, Mall Ramkhamhaeng, Mall Korat, Terminal 21 (Asok), The Promenade, The Crystal SB Ratchapruek, Ladpraon MRT-asema, Don Muengin kansainvälinen lentokenttä, Design Village Phutthamonthon Sai 3, People Park Onut ja Bluport Hua Hin. Ylimääräinen erikoistarjous Thonburin asukkaille, valmistaudu uuteen GOURMET MARKET, The Mall Lifestore Thapra joka on muutettu eurooppalaiseksi ulkotoriksi yli alueella 5,000 XNUMX neliömetriä, joka tarjoaa täydellisen valikoiman korkealaatuisia tuotteita raaka-aineista fine diningiin ympäri maailmaa.  

 

Tule kokemaan Gourmet Market, MAAILMANLUOKAN GOURMET-KOHDE, nyt osoitteessa GOURMETMARKETTHAILAND.COM, äärimmäinen maailmanluokan supermarket. Osta missä tahansa valtakunnallisesti, 24 tuntia vuorokaudessa, helposti ja kätevästi, yhdellä napsautuksella tuoretuotteita ympäri maailmaa. 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/