KAO tekee yhteistyötä neljän kumppanin kanssa käynnistääkseen "Yhdessä denguekuumeen hallintaa vastaan" -projektin

Seuraava on lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ja ajatuksensa ovat heidän omiaan.

KAO tekee yhteistyötä neljän kumppanin kanssa käynnistääkseen "Yhdessä denguekuumeen hallintaa vastaan" -projektin

ASEAN-denguepäivänä 15. kesäkuuta 2021, Kao Industrial (Thailand) Co., Ltd., johdolla Yuji Shimizu, presidentti, yhdisti voimansa Amata Corporation PCL:n, Thaimaan teollisuuskiinteistöviranomaisen (IEAT), National Electronics and Computer Technology Centerin (NECTEC) ja TheÂ. Vectorin jako-leviävät sairaudet (DVBD), kansanterveysministeriö käynnistää hankkeen “Yhdessä Dengue-kuumeen hallintaa vastaan†hillitsemään ja vähentämään sairaiden ja kuolleiden määrää dengueviruksen leviämisestä, joka on ollut suuri terveysongelma ASEAN-maissa vuosikymmeniä.

Ensimmäisessä vaiheessa hanke käytettiin ASEANin denguekuumepäivän yhteydessä pilottiprojektinsa käynnistämiseksi Nong Mai Daengissä, Don Hua Lon osa-alueilla ja Amata City Chonburi Industrial Estatessa, Chonburin maakunnassa, jotta se vapautuisi denguekuumetta 3:n kuluessa. vuotta. Lisäksi esiteltiin "Rootun" -mobiilisovellus, joka tarjoaa terveystietoa ja päivitettyä tietoa denguekuumeeseen liittyvistä ongelmista valtakunnallisesti.

Yuji Shimizu, Kao Industrial (Thailand) Co., Ltd:n toimitusjohtaja

"Vaikka thaimaalaiset ovat tunteneet denguekuumetta pitkään, tartuntojen ja kuolemien määrä kasvaa silti joka vuosi", sanoi. herra Yuji Shimizu, Kaon presidentti Industrial (Thailand) Co., Ltd. “Tämä johtuu siitä, että yhteisöillä ei ole asianmukaista tietoa poistamisesta tai pysyvästä hyttysten lisääntymispaikkojen tuhoaminen. Siksi valitsimme kolme aluetta, koska ne ovat tiheästi asuttuja ja alttiimpia leviämiselle. Tämän alun ponnistelun jälkeen laajeneminen muille teollisuusalueille pitäisi tapahtua pian.â€

 "Yhdessä Dengue-kuumeen hallintaa vastaan" -projekti on kampanja, jonka tavoitteena on hävittää hyttysten levittämä tauti kolmen vuoden sisällä. Hankkeen toteuttamisen keskeisiä elementtejä ovat osallistuvien teollisuusyritysten yleisö- ja henkilöstöosastojen kouluttaminen hyttysistä, niiden biologiasta, henkilönsuojaimista, jätehuollosta ja tavoista. vähentää denguekuumepotilaiden määrää näillä alueilla asettamalla tavoitteeksi nolla vuoteen 2024 mennessä.

Mr.Viboon Kromadit, Amata Corp PCL:n johtaja ja CMO

Mr.Viboon Kromadit, Amata Corp PCL:n johtaja ja CMO totesi: "Hanke resonoi Amatan politiikan kanssa edistää yli 250,000 XNUMX ihmisen elämänlaatua Amata Cityn kehittämisessä eri puolilla Thaimaata sekä lähellä olevien paikallisten asukkaiden elämänlaatua. Rootun-sovelluksen integrointi, joka varoittaa ihmisiä olemaan tietoisia denguekuumeesta ja seuraamaan tilannetta tarkasti, osoittaa, että teknologia ei ole vain teollista kehitystä vaan myös elämänlaadun parantamista. Uskon, että tämä projekti voi rakentaa Smart City -ideaaliamme, jossa olemme esikuva Amata-kaupungeille Vietnamissa, Laosissa ja Myanmarissa.â€

herra Veeris Ammarapala,
Thaimaan teollisuuskiinteistöviranomaisen (IEAT) kuvernööri

Samoin, Veeris Ammarapala, Thaimaan teollisuuskiinteistöviranomaisen (IEAT) kuvernööri, kiitteli hankkeen käynnistämistä. “5 kilometrin säteellä Amata Citystä Chonburissa asuu yli 181,879 31 ihmistä (1820. joulukuuta 212) ja yli XNUMX kylää. IEAT pitää tärkeänä tukea tätä hanketta, jotta voidaan torjua yksi suurimmista terveysongelmista. maassa, koska näin varmistetaan, että teollisuussektorin kestävä taloudellinen kehitys kulkee käsi kädessä yhteisön toimeentulon kanssa ja luo tasapainon talouden, yhteiskunnan ja ympäristön suhteen toisiaan tukemaan.

Tohtori Chantana Padungtod, MD,
Bureau of Communicable Diseases, DDC

Dr. Chantana Padungtod, MD, The Vector-Borne Disease (DVBD) -osasto, antoi päivityksen denguekuumeen nykyisestä leviämisestä. „Huolimatta denguekuumeen leviämisen tyydyttävästä 80 prosentin laskusta uuden normaalin aikakauden aikana, se on edelleen kohtalokas, joten meidän on pysyttävä valppaana koko ajan. Vaikka lasten ennenaikainen kuolleisuus denguekuumeeseen on ollut korkein sitten vuoden 2016, kuolleisuusprofiili on siirtynyt aikuisten puolelle, ja tällä on vakavia vaikutuksia perheisiin, yhteiskuntaan ja talouteen.

– Toistaiseksi mikään dengue-rokotteiden ja erityisten lääketieteellisten hoitojen kehityksestä ei ole toteutunut, mikä tekee taudista vieläkin vaikeampaa torjua kuin Covid-19:ää. Toistaiseksi paras ehkäisevä toimenpide olisi nipistää sitä silmussa päästämällä eroon hyttysen toukista. DVBD on iloinen tästä yhteistyöstä ja varmistaa, että paljon panostetaan ihmisten elämänlaadun parantamiseen, jotka todella ovat maan talouden elpymisen moottori." Miss Chantana lisäsi.

Dr. Chai Wutiwiwatchai, Ph.D., NECTEC:n toiminnanjohtaja

Rootun-sovellukset lisäämään tietoisuutta denguekuumeesta, Dr. Chai Wutiwiwatchai, Ph.D., NECTEC:n toiminnanjohtaja, tämän sovelluksen takana oleva mies, korosti NECTECin ja NSTDA:n välistä yhteistyötä TanRabad-ohjelmiston luomiseksi, joka on viimeisten viiden vuoden ajan tukenut terveydenhuollon työntekijöiden denguekuumeen leviämisen seurantaa.

“Rootun-sovellus on haaroittunut vuodesta 2020 lähtien Androidiin ja IOS:ään julkiseen käyttöön. Sen avulla voidaan tiedottaa nykyisen sijainnin terveysriskeistä ja muista kiinnostavista alueista riskitilanteittain kattaen paitsi tautien leviämisen, myös muut terveyteen liittyvät asiat, kuten PM 2.5 -rikasteen päivitykset ja lämpöhalvauksen ilmaantuvuuden lämpöindeksin, ja muut, hän sanoi.

ASEANin Dengue Day -tapahtuman päätteeksi Yuji Shimizu huomautti, että: "Tavoittelemalla KAO:n johtavia periaatteita, joiden mukaan haluamme auttaa ihmisiä saavuttamaan parhaan elämänlaadun ja nauttimaan hyvästä terveydestä, olemme innokkaita tukemaan ja täysin tukemaan tätä tärkeä projekti. KAO toivoo, että tämä heijastaa päättäväisyyttämme tehdä hyviä tekoja kauniin elämän puolesta, mikä osoittaa selvästi aikomusta saavuttaa kestävän terveydenhuollon Thaimaan yhteiskunnassa. Tätä yhteistyötä varten tulemme varmasti jatkamaan työtä denguekuumeen leviämisen torjumiseksi ja laajentamaan hanketta, jotta voimme lopulta hävittää denguekuumeen kokonaan.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/