Lehdistötiedote: Thaimaan oma Gunn Charoenkul nauttii olympiamahdollisuudesta

HONGKONG- Hong Kong Open Fanling Golf Clubilla, Fanling, Hong Kong, Aasian kiertueen miljoonan dollarin kauden avaustapahtuma, 1.-9. Kuva Paul Lakatos / Asian Tour.

Seuraava on lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat heidän omiaan.

24 – Thaimaan nouseva golftähti Gunn Charoenkul sanoo, että hänen esiintymisensä tämän kesän olympialaisissa on yllättäen ensimmäinen kerta, kun hän edustaa maataan ja aikoo "tähdätä korkealle" ja sijoittua palkintokorokkeelle mitalilla.

”Urani alkupuolella, kun olin 16-17-vuotias, en koskaan saanut mahdollisuutta päästä maajoukkueeseen. Joten tämä on ensimmäinen kerta", hän sanoi tällä viikolla sijoittuen 52. sijalle lopullisessa olympiasijoituksessa - mikä tarkoittaa, että 60 parasta pääsee Tokioon 2020.

29-vuotias pelaaja, joka pelaa sekä Asian Tourilla että Japan Golf Tour Organizationissa, myönsi, että hän tuskin pystyi katsomaan jokaviikkoisten turnausten Rankingia yrittäessään säilyttää keskittymisensä ja säilyttää asemansa 60 parhaan joukossa.

”Tunsin painetta, ja mielestäni osittain siksi en ole menestynyt hyvin viimeisten kahdeksan tapahtuman aikana. Yritin olla ajattelematta sitä liikaa, yritin olla ajattelematta golfin maailmansijoitustani, joka määrittää olympiasijoituksesi", hän lisäsi.

– Tavoitteeni on yksi mitaleista, ne ovat ainoa palkinto. Sinun on tähdättävä korkealle, vaikka huippupelaajat tulevat olemaan siellä.

Gunniin liittyy XXXII-olympialaisiin maanmies Jazz Janewattananond, ja hän on yksi seitsemästä kilpailevasta Asian Tourin pelaajasta. Rion olympialaisissa vuonna 2016 – kun golf palasi nelivuotistapahtumaan 112 vuoden tauon jälkeen – Thaimaata edustivat Thongchai Jaidee ja Kiradech Aphibarnrat, joista jälkimmäinen sijoittui vaikuttavasti viidenneksi.

Sopivasti Gunn on ollut Japanissa maaliskuusta lähtien ja kilpaillut JGTO:ssa: hän on tällä hetkellä Money List -listalla 37. ja hän on missannut vain yhden leikkauksen 11 lähdöstä kaudella 2020/2021, ja paras sijoitus on kahdeksas Dunlop Phoenixissa. Hän osallistuu tämän viikon Dunlop SRIXON Fukushima Openiin.

"En koskaan uskonut, että minulla olisi koti-ikävä, mutta olen", sanoi Gunn, joka aikoo pelata vuoden toisella puoliskolla JGTO:ssa olympialaisten jälkeen - mikä tarkoittaa, että hänellä on mahdollisuus palata Thaimaahan vasta joulukuussa.

”En ole nähnyt perhettäni neljään kuukauteen. Ymmärsin, miksi Prom [Meesawat] ei tullut. Hän sanoi, ettei halunnut olla niin pitkään poissa perheestään. Mutta nämä ovat poikkeuksellisia aikoja, ja mahdollisuus pelata olympialaisissa ja useissa tapahtumissa Japanissa auttaa painottamaan negatiiviset puolet."

Huolimatta tämän kauden hyviltä näyttävistä suorituksista, Gunn – jonka oppikirjagolfswingiä täydentää täydellisesti rauhallinen käytös – on pettynyt muotoonsa, mikä hänen mukaansa johtuu osittain siitä, että hänellä on vasempaan peukaloon vamma – valitettava seuraus. yrittää lyödä palloa kuin amerikkalainen Bryson DeChambeau.

”Yritin tehdä Bryson-juttuja viime lokakuussa. Yritin vain keinua kovemmin, mutta ongelmana on, että swingini on todella jyrkkä ja mitä kovemmin heilun, sitä enemmän vedän mailan päätä, joten se tulee vielä jyrkemmäksi ja rasittaa peukalaani paljon. Sain jopa kortisonipistoksen ennen lentoani tänne maaliskuussa", hän sanoi.

"Olen juuri nyt 70-prosenttisesti selvillä asioista. Mitään pidempää kuin kuusirautaa en voi heilauttaa niin lujaa. En tunne täällä yhtään terapeuttia. Tiedän yhden, mutta hän on enemmän kuin akupunktiolääkäri. Kävin tapaamassa häntä viimeisen kahden viikon aikana ja tein pari hoitoa, mutta periaatteessa hän sanoi, että parasta on levätä.

Hänellä on vielä kaksi JGTO-tapahtumaa ennen kuin hän voi valmistautua Tokio 2020 -tapahtumaan. Golfseura on tarjonnut hänelle tilat harjoitella ja pelata muutaman viikon ajan, minkä jälkeen hän suuntaa olympiakuplaan.

Gunn sanoi: ”Odotan todella innolla, että pääsen osaksi olympiakylää, pääsen nauttimaan tunnelmasta ja näkemään muita urheilijoita, vaikka se voi olla vaikeaa rajoitusten kanssa – kuulin juuri uutisen, että et voi mennä katsomaan muita urheilulajeja. Ja haluan nähdä muiden urheilijoiden työmoraalin ja rutiinit.

Hän sanoo, ettei ole aiemmin pelannut olympiagolftapahtuman isäntäpaikalla Kasumigaseki Country Clubia, koska he eivät ole järjestäneet tapahtumia, mutta hän on tehnyt läksyjä kurssista lukemalla heidän verkkosivuillaan.

Gunn lisäsi: ”Minusta tuntuu nyt hyvältä asioiden suhteen, mutta luulen, että kun pääsen kylään, se iskee minuun. Se tulee olemaan mahtavaa."

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/