Pattayan kulkukoirien tarha tarvitsee apua, kun Pattaya City ottaa täyden vastuun tarhan johtamisesta

Pattaya -

Pattayan kaupungin apulaiskaupunginjohtaja vieraili kulkukoirien tarhassa Pongin osa-alueella, Banglamungissa, jossa ei ole tarpeeksi kattoja tarhassa oleville 600 kulkukoiralle.

Lisäksi Pattaya City ei saa enää kiinni kulkukoiria, ellei kyseinen koira ole aggressiivinen ja hyökkää ihmisten kimppuun, vaan steriloi ne yleisenä käytäntönä apulaispormestarin mukaan.

Pattayan kaupungin apulaispormestari Manot Nongyai vieraili eilen (23. kesäkuuta) koiratarhassa Ban Klongyaissa Pongissa. Tarhalla oleskelee yli 600 kulkukoiraa, joista monet ovat kertoneet aiemmin aggressiivisuudesta tai kiusaamisesta, ja heidät pyydettiin kiinni ja tuotiin tarhalle Manotin mukaan.

Mr. Manot kertoi Pattaya News Reportersille: "Sanguanchart Sornkrai -säätiö piti tapana huolta koiratarhasta Pattaya Cityn yhteistyönä useiden vuosien ajan."

”Covid-19:n alkamisen jälkeen tarhalle on tehty huomattavasti vähemmän lahjoituksia, minkä vuoksi säätiö ei ole pystynyt rahoittamaan koiria ja heidän tarpeitaan kunnolla. Tämän seurauksena säätiön täytyi valitettavasti tehdä vaikea päätös luovuttaa tarha ja sen arviolta 600 koiraa Pattaya Cityn suoralle johdolle, koska heillä ei yksinkertaisesti ollut lahjoituksia ja tukea, kun turistit voisivat avoimesti vierailla kaupunkia, eikä ole tiedossa tarkasti, milloin ulkomaalaiset turistit voivat palata ilman karanteenia ja vähäisiä rajoituksia huolimatta suunnitelmista avata maa lokakuussa. Manot totesi.

"Seuraavien kolmen kuukauden aikana Haluamme pyytää koiria rakastavia ihmisiä lahjoittamaan tarhalle rahaa, koska meidän on maksettava seitsemän hoitajaa. Sen jälkeen voimme tehdä seuraavan lokakuussa alkavan budjettivuoden kanssa päätöksen siitä, kuinka jaamme kaupungin varoja." Manot selitti.

”Meillä on vielä tarpeeksi ruokaa ja vettä koirille, tämä ei ole ongelma. Joka tiistai Pattaya Cityn eläinlääkärit tulevat tarkistamaan koiria ja niiden yleisen terveydentilan. Ensisijainen tavoite on kuitenkin saada hoitajia ja tarjota koirille lisää suojaa auringolta ja sateelta. Manot lisäsi.

”Meidän on rakennettava ainakin kolme lisää suojaa/kattoa/katoksia, jotta koirat voivat asua ja suojautua, varsinkin myrskyjen aikana ja suojautua auringolta. Kaikki, jotka haluavat auttaa, ota yhteyttä tähän numeroon 081-3155773.” Manot sanoi.

"Yritämme steriloida paikallisyhteisömme jokaisen koiran hallitaksemme kulkueläinten määrää, ja olemme mukauttaneet käytäntöämme jättämään ne sinne, missä ne ovat paikalliseen yhteisöön, elleivät ne satuta tai hyökkää ihmisten kimppuun. Emme voi ottaa kaikkia kaupungin kulkukoiria tarhaan, koska se on jo täynnä eläimiä." Manot päätti.

Vain yksi päivä sitten toimittajamme kuvasivat kaupunkia steriloimassa kulkueläimiä ympäri kaupunkia, joiden väestömäärä ja näkyvyys ovat kasvaneet ulkomaisten turistien puutteen, hylättyjen rakennusten ja kadujen vuoksi sekä siitä, että monet ihmiset hylkäsivät lemmikkinsä lähtiessään Pattayasta sen jälkeen. Covid19. Napsauta tästä lukeaksesi siitä.

_________________

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.