Australian korkea-asteen pääsykokeet ovat nyt saatavilla Thaimaassa  

Seuraava on St. Mark's International Schoolin lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ovat heidän omiaan.

St Mark's International School on allekirjoittanut sopimuksen Länsi-Australian hallituksen koulutusviranomaisen kanssa uuden yliopistojen hakuohjelman käynnistämisestä Thaimaassa. 

BANGKOK, THAILAND, 22. kesäkuuta – St Mark's International Schoolista on tullut ensimmäinen koulu Thaimaassa, joka tarjoaa 16 kuukauden yliopistoon pääsyohjelman yhteistyössä Länsi-Australian Schools Curriculum and Standards Authorityn kanssa, mikä tarjoaa thaimaalaisille opiskelijoille saman polun korkea-asteen koulutukseen. kuin heidän australialaiset kohorttinsa.  

Australian suurlähettiläs Thaimaan kuningaskunnassa, hänen ylhäisyytensä Allan McKinnon sanoi lausunnossaan: "Thaimaa ja Australia ovat olleet tärkeitä kumppaneita kaupan, investointien ja nyt koulutuksen alalla." Joten on hienoa uutista, että vuodesta 2021 lähtien Australian High School Opetussuunnitelma on tullut saataville Thaimaassa.†  

Thaimaan kansainvälinen koulutusjärjestelmä on kehittynyt nopeasti viime vuosina. Erilaisia ​​opetussuunnitelmia on syntynyt tarjoamaan erilaisia ​​oppimiskokemuksia. Monet Thaimaan kansainväliset koulut tarjoavat sekoitettuja opetussuunnitelmia ja kansalaisjärjestöjen sertifikaatteja. St Mark's on kuitenkin ensimmäinen tapahtuma Thaimaassa, jossa koulu tekee yhteistyötä kansainvälisen hallituksen lakisääteisen viranomaisen kanssa, joka suorittaa lukion ylioppilastutkinnon. 

St Mark's International on myös kasvanut viimeisen kahden vuosikymmenen aikana ja voittanut lukuisia palkintoja matematiikassa ja luonnontieteissä. Koulun tulokset ovat vaikuttavia. Keskimäärin 31 % opiskelijoista saa erinomaisen A*-arvon ja 48 % A.  

Koulun tiedottaja John Ruangmethanon sanoi, että St. Marks International tarjoaa vanhemmille, jotka etsivät tiukkaa akateemista lähestymistapaa tasapainossa holistisen ja välittävän kristillisen eetoksen kanssa, paikan lapsilleen.Â. 

Kumppanuus Länsi-Australian koulutusviranomaisen kanssa on tällä hetkellä sopusoinnussa tavoitteemme kanssa tarjota opiskelijoillemme paras mahdollisuus päästä korkea-asteen koulutukseen, hän sanoi. 16 kuukauden Australian Matriculation (AUSMAT) on käytännössä yliopistoon pääsyohjelma. St Mark's isännöi Australian korkea-asteen pääsykokeita. Se tarkoittaa, että opiskelijamme voivat turvata harjoittelun Australian arvostetuimpiin yliopistoihin ilman lisähakemusta. Se on suorin tie korkea-asteen koulutukseen Australiassa. Koska australialainen järjestelmä on hyväksytty maailmanlaajuisesti, uskomme, että se antaa Thaimaan vanhemmille erinomaisen vaihtoehdon lapsilleen, hän sanoi. 

Lisää:

Lisätietoja St Mark's International Schoolista ja osallistumisesta Australian Matriculation -ohjelmaan on osoitteessa: new.stmarks.ac.th 

Tietoja St Mark's International Schoolista  

St Mark's International School perustettiin vuonna 1999 tarjoamaan tiukkaa akateemista kokemusta vaalivan ja välittävän kristillisen ympäristön kautta. Se tukee kolmikielistä opetussuunnitelmaa, jossa on oppitunteja englanniksi, thaiksi ja mandariiniksi. Ainoana kouluna Thaimaassa, joka tarjoaa Australian ylioppilastutkinnon ja yliopistojen pääsykokeet, St Mark's on ainutlaatuisessa asemassa tarjoamaan opiskelijoilleen erinomaiset mahdollisuudet ja pääsy korkeakoulutukseen Australiassa, Thaimaassa ja ulkomailla.Â. 

### 

Lisätietoja:   

Mark Eastland 

Koulujen pääsymaksut 

Puh: 02 300 5463 

Solu: +66-2300-5463 

Sähköposti: admission@stmarks.ac.th 

Tai  

Owen Grant 

Koulujen opetussuunnitelma- ja standardiviranomaisen edustaja 

Solu: 088 6161 999 

Sähköposti: owen@vivaroad.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/