Reader Talkback: Mikä liikennevaara/alue on korjattava ERITTÄIN Pattayan/Jomtienin alueella?

Nainen loukkaantui onnettomuudessa koulussa Sri Rachassa, Thaimaassa

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja mielenkiintoisia vastauksia. Tällä viikolla meillä on aihe, jota joidenkin voi olla vaikea rajata, mutta koska Pattayan alueella tapahtuu monia onnettomuuksia, pyydämme sinua tällä viikolla:

Mikä liikennevaara/alue on korjattava ERITTÄIN Pattayan/Jomtienin alueella?

Näemme onnettomuuksia lähes päivittäin Chonburissa valitettavasti ja vaikka huono ajotaito ja ylinopeus ovat usein syynä on myös laillisia alueita, jotka ovat usein vaarallisia tai vaativat lisää työtä. Käsittelimme yhtä niistä liikenteeseen liittyvässä jutussa aiemmin tänään, jonka voit lukea tästä esimerkkinä. Mikä alue tarvitsee mielestäsi työtä? Tämä voi johtua useista asioista, kuten: -Tarvitsee kipeästi liikennevaloa/pysäytysmerkkiä - Alue, joka kaipaa tienkuopat ja vajoamien korjausta - Alue, joka tarvitsee puiden, pensaiden jne. leikkaamista - U-käännöksiä, jotka pitäisi avata/sulkea - Rakennustyöalue ei ole hyvin valaistu tai merkitty kunnolla? - Käyrät, jotka tarvitsevat lisää opasteita, puskureita tai muita ehkäiseviä toimenpiteitä

Haluamme kuulla sinusta, jotta voimme korostaa näitä alueita yhteisölle ja paikallisille viranomaisille, jotka lukevat meitä säännöllisesti. Tämä on tilaisuutesi tulla kuulluksi!

Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Julkaisemme tulokset ja valitsemme erilaisia ​​vastauksia ensi viikon alussa.
Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/