Pattayan Bistro jatkaa apua tarvitsevien tukena Covid-19-kriisin aikana sponsorien avulla

Pattaya, Thaimaa-

The Bistro, tunnettu ravintola Soi Yamato 13/1 Pattayalla joka sai äskettäin paljon ääniä omassa lukijamme keskustelussa ihmisten suosikkiruokapaikoista Pattayalla, on tukenut Pattayan alueen nykyisen Covid-19-kriisin aikana tarvitsevia, kodittomia ja vain aterian tarpeessa olevia.

Covid-19-rajoitusten vuoksi monet yritykset, erityisesti suuri viihdeteollisuus, ovat tällä hetkellä suljettuina Pattayalla. Tämän seurauksena monet muut yritykset, jotka ovat riippuvaisia ​​liikenteestä näiden paikkojen liikenteestä omassa liiketoiminnassaan, kuten hotellit, on myös suljettu tai ne ovat lomauttaneet monia työntekijöitä. Tämä on johtanut kodittomien ja hyvin vähätuloisten määrän kasvuun Pattayassa, kaupungissa, joka on riippuvainen matkailusta, sekä kotimaisesta että ulkomaisesta, noin 80 % BKT:staan. Koska rajat ovat edelleen kiinni ulkomaalaisilta turisteilta ilman karanteenia ja kotimaiset turistit ovat joko hermostuneita Covid-19:stä tai haluttomia vierailemaan Pattayassa viihdesektorin ollessa kiinni, alueella on ollut erittäin hiljaista.

Onneksi monet ryhmät ja yksilöt ovat lisänneet toimintaansa, mukaan lukien Bistro Pattayassa, niiden omistajat, henkilökunta ja sponsorit.

Seuraavat kuvat ovat Bistron luvalla. Nämä olivat eiliseltä, 14. kesäkuuta, ja on 16. kerta, kun he ovat auttaneet paikallista yhteisöä viimeisen vuoden aikana ja ovat tähän mennessä jakaneet yli 4,800 XNUMX ateriaa Facebookin mukaan, jonka näet täältä.  He menevät myös paikalliseen yhteisöön ja etsivät suoraan kodittomia ja eniten apua tarvitsevia ja tarjoavat heille myös aterian. He myös nimesivät erityisesti seuraavat sponsorit, jotka ovat äskettäin auttaneet:

www.village-austria.com

Thomas & Kantima Brandl
Sveitsi ja Thaimaa
Heinz Haering Reinachista ja Peter Stuss Pattayasta (Papi Restaurant Heidelberg Bangkokista)
Tri Martin Kim Pattaya
Simon Bianchi Chiang Mai
Walti Grütter Zürich
Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (5 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/