Lehdistötiedote: Phuket valmistautuu kansainvälisten vieraiden paluun houkuttelevilla paketeilla maailmanluokan hotelleissa ja lomakohteissa

Seuraava on lehdistötiedote. Sisäiset lausunnot ovat omiaan.

Euroopan markkinoiden odotetaan saapuvan ensimmäisinä “Phuket Sandboxin†lanseerauksen jälkeen 1.st Heinäkuu 2021, joka kutsuu rokotetut vierailijat lentämään suoraan "Andamaanien helmeen" ja pysymään ilman karanteenia
PHUKET, THAIMAA: Odotus on melkein ohi! Phuket toivottaa kansainväliset matkailijat tervetulleeksi takaisin puhtaille rannoilleen 1st Heinäkuu 2021, "Phuket Sandbox" -aloitteen alkamisen jälkeen. Tämän kauan odotetun virstanpylvään kunniaksi hotellit ja lomakeskukset eri puolilla saarta ovat luoneet joukon kampanjoita ja paketteja palkitsemaan ulkomaisia ​​vieraita "Andamaanien helmeen" palaamisesta.

Saaren ravintola-ala on täynnä odotusta! Vaikka Phuket on ollut ilo palvella kotimarkkinoita viimeisen 15 kuukauden aikana, se on jäänyt kaipaamaan arvostettua kansainvälistä asiakaskuntaansa. Ensimmäisiä vieraita odotetaan saapuvan perinteisiltä kaukoliikenteen Euroopan markkinoilta, kuten Iso-Britanniasta, Ranskasta, Saksasta, Venäjältä ja Skandinaviasta. He pääsevät saarelle ilman karanteenia, kunhan he ovat täysin rokotettuja COVID-19:ää vastaan ​​ja lentävät suoraan Phuketiin. Seitsemän päivän Phuketissa vierailijat voivat matkustaa Thaimaassa minne haluavat!

Nämä ensiapuhenkilöt tervehditään lämpimin eteläthaimaalaisin hymyin yhteisöltä, joka on yli 70-prosenttisesti rokotettu paikallisten ja vierailijoiden turvallisuuden takaamiseksi. Majoitusliikkeet ovat myös ottaneet käyttöön parannettuja terveys- ja turvallisuusprotokollia Thaimaan viranomaisten ja Maailman terveysjärjestön virallisten ohjeiden mukaisesti. Joten kaikki vierailijat voivat rentoutua täydellisen mielenrauhan kanssa nauttiessaan Phuketin idyllisestä tunnelmasta ja upeista maisemista.

Katso viimeisimmät houkuttelevat tarjoukset, jotka ovat nyt saatavilla Phuketin maailmanluokan hotelleissa ja lomakeskuksissa:

Liuskekivi Phuket

The Slate kutsuu vieraita kokemaan upeita taiteen inspiroimia allassviittejä ja huviloita, joissa on runsaasti lisämukavuuksia
Liuskekivi, Bill Bensleyn suunnittelema taiteen inspiroima rantalomakeskus Phuketin syrjäisellä luoteisrannikolla, on julkistanut “Kesä hiekkalaatikko†paketti, joka ilahduttaa vieraita kuuden yön yöpymisen yhteydessä ilmaisen seitsemännen yön! Tämä houkutteleva tarjous sisältää myös taatun korotuksen Pearl Bed Suite- ja D-Buk Family Suite -varauksiin, tervetuliaiscocktailit, edestakaiset lentokenttäkuljetukset, päivittäisen aamiaisen ja 15 %:n alennuksen kaikista ruoista, alkoholittomista juomista ja kylpylähoidoista koko oleskelun ajan.

Matkustajat, jotka varaavat The Slaten upeat yksityiset uima-allassviitit, saavat myös 60 minuutin hieronnan kahdelle hengelle Coqoon Spassa, henkeäsalpaavassa wellness-keskuksessa, ja ylellisissä Pearl Shell Suitesissa ja Pool Villasissa yöpyvät asiakkaat voivat nauttia 120 minuutin Coqoon Rebirth -hieronta kahdelle. Täyden joustavuuden vuoksi kaikki varaukset voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 48 tuntia ennen saapumista. Kesähiekkalaatikkopaketti on voimassa varauksiin ja on voimassa 30th syyskuuta 2021, ja hinnat alkavat 5,000 XNUMX THB:stä per huone per yö. Varaa suoraan lomakeskuksen verkkosivuilta: www.theslatephuket.com.

Centara Hotels & Resorts

Centara Grand Beach Resort Phuket tarjoaa maailmanluokan mukavuudet, kuten vesipuiston, jossa on useita uima-altaita ja liukumäkiä
Thaimaan johtava hotellioperaattori kutsuu kansainvälisiä matkailijoita â€žPysy kolme, maksa kaksiâ€Â at Centara Grand Beach Resort Phuket tarjoaa matkalaiselle monenlaista nähtävää, ja saat 100 % huonehinnasta takaisin hotellihyvityksenä! Saatavilla varauksiin, jotka on tehty tästä hetkestä 31st elokuuta 2021, ja varataan 23rd Joulukuussa 2021, tämä houkutteleva tarjous antaa vieraille mahdollisuuden maksimoida lomansa ilmaisilla öillä, mukaan lukien "Yövy 3, maksa 2" , "Yövy 6, maksa 4" ja "Ysy 9, maksa 6" -vaihtoehdot, samalla kun he saavat runsaan hotellin. luottoa, joka voidaan lunastaa huoneen korotuksiin, ikimuistoisiin aterioihin, virkistäviä juomia, kylpylähoitoja ja paljon muuta!

Vieraat voivat nauttia lumoavasta viiden tähden pakopaikasta Centara Grand Beach Resort Phuketista, joka sijaitsee suoraan Karon Beachin jauhepehmeällä hiekalla ja jossa on oma vesipuisto, jossa on useita uima-altaita ja liukumäkiä sekä viisi ravintolaa ja baaria, rauhallinen kylpylä, vesiurheilua ja lastenkerho. Toinen tähän kampanjaan osallistuva kiinteistö on Phuketin laajimmalla rannalla sijaitseva rantalomakeskus, jossa on tilavia ja ylellisiä uima-allashuviloita, joissa on ainutlaatuinen sekoitus thai-tyylistä sisustusta ja moderneja mukavuuksia. Maikhao Dream Villa Resort & Spa, Centara Boutique -kokoelma 500 THB huonehinnasta takaisin hotellihyvityksenä. Voit varata vierailemalla osoitteessa www.centarahotelsresorts.com.

Four Points by Sheraton Phuket Patong Beach Resort XNUMX tähteä

Four Points by Sheraton Phuket Patong Beach Resort lupaa runsaasti mukavuuksia ja aktiviteetteja kaikenikäisille, vain muutaman askeleen päässä puolikuun muotoisesta hiekkalahdesta
Lokakuussa 2020 ovensa avattu, Four Points by Sheraton Phuket Patong Beach Resort XNUMX tähteä valmistautuu nyt ensimmäistä kertaa ottamaan vastaan ​​kansainvälisiä vieraita! Tämä upea merenrantaretriitti sijaitsee erinomaisella paikalla Pohjois-Patongissa, vain muutaman askeleen päässä puolikuun muotoiselta rannalta. Se tarjoaa täyden valikoiman palveluita kaikenikäisten viihdettä varten. Pariskunnat voivat astua suoraan veteen uima-altaan pääsyhuoneista, perheet voivat varata lastenhuoneita, joissa on veneen muotoiset sängyt, ja jokainen voi rentoutua kolmesta uima-altaasta, viihtyisistä cabanoista ja lasten sisä-ulkotiloista. €™ klubeja ja useita ravintoloita, baareja ja rantaklubeja.

Ulkomaiset vieraat jäivät paitsi hotellin alkuperäisestä avajaiskampanjasta, joten se herättää nyt tämän lisäarvotarjouksen henkiin ajoissa Phuket Sandboxia varten! Saatavilla varauksiin ja oleskeluihin ennen 30th Marraskuu 2021, “Phuketin kesän rakkaus†Kampanja alkaa vain THB 2,300++ ja sisältää päivittäisen aamiaisen, tunnin vapaata juomaa kahdelle hengelle joka päivä Deck Beach Clubilla, rajoittamattoman pääsyn uima-altaalle, kuntosalille ja lastenkerhoon sekä ilmaisen Wi-Fi- Fi. Tämä on yksi nyt saatavilla olevista kampanjoista; saadaksesi lisätietoja, käy osoitteessa www.fourpointsphuketpatong.com.

SAii Laguna Phuket

SAii Laguna Phuket sijaitsee suoraan Bangtao Bayn hiekalla, Phuketin upealla auringonlaskun rannikolla.
SAii Laguna Phuket on tyylikäs rantalomakeskus Laguna Phuketin sydämessä, joka on Phuketin auringonlaskun rannikolla sijaitseva johtava lomakeskusyhteisö. Tämä helmikuussa 2021 perustettu tasokas lomakeskus on suunniteltu "InSAiiders" -brändille, joka on termi elämyksiä kaipaaville matkailijoille ja tarjoaa monia mukaansatempaavia kulttuuri-, kulinaarisia ja perheaktiviteetteja. Vieraat voivat valita tilavista huoneista ja sviiteistä, joista monista on näkymät Andamaanienmerelle, sekä uima-altaan, jolla on yksi Phuketin pisimmistä vesiliukumäistä, uudesta merenrantaravintolasta ja rantabaarista.

Sen “ allaPhuketin hiekkalaatikko†tarjouksessa SAii Laguna Phuket palkitsee vieraat päivittäisellä aamiaisella kahdelle hengelle, 25 %:n alennuksella ruoasta ja juomista sekä pesulapalveluista sekä ilmaisen oleskelun ja ateriat enintään kahdelle lapselle (kun jakaa huoneen aikuisen kanssa). Seitsemän yön majoittuvat saavat myös yhden kolmen ruokalajin lounaan tai illallisen kahdelle, edestakaiset lentokenttäkuljetukset, aikaisen klo 10 lähtöselvityksen ja myöhäisen klo 4 uloskirjautumisen. Hinnat alkavat vain 2,999 23 THB:stä per yö! Varaa ja pysy tästä hetkestä XNUMX astird joulukuuta 2021, käy osoitteessa www.saiiresorts.com/phuket/laguna.

Angsana Laguna Phuket

Angsana Laguna Phuket lupaa kokoelman ylellisiä huoneita, sviittejä ja uima-allashuviloita
Hotelli sijaitsee Bangtao Bayn rannalla, Angsana Laguna Phuket on osa Laguna Phuketia, vaikuttavaa vapaa-ajan yhteisöä. Vierailijat voivat rentoutua koskemattomilla rannoilla, laiskotella suuressa vapaamuotoisessa lomakeskuksen uima-altaassa, rauhoittaa aistejaan Angsana Spassa tai ruokailla kahdeksassa ravintolassa ja baarissa. Puhdas trooppinen saaren autuus!

“Sinun oleskelusi, sinun valintasi†paketti, kansainväliset matkustajat, jotka varaavat kahden yön majoituksen Angsana Laguna Phuketissa, saavat päivittäisen aamiaisen enintään kuudelle hengelle (huonetyypistä riippuen), 1,000 30 THB:n nettohotellihyvityksen huonetta ja oleskelua kohti sekä varallisuuden vesiaktiviteetteja, kuten meloa, melontaa ja purjehdusta. Voimassa varauksiin tästä hetkestä XNUMX astith syyskuuta 2021 ja oleskelu kestää 24th Joulukuussa 2021 tämän paketin hinta on vain 2,700 XNUMX THB netto per huone per yö. Varataksesi lähetä sähköpostia varaukset-villasresort@angsana.com.

Phuket ei ole vain rantakohde, vaan myös kulttuurin keskus, jossa on paljon nähtävää
“Kansainväliset matkailijat ovat aina rakastaneet Phuketia. Saari tarjoaa monipuolisen valikoiman elämyksiä upeilla mukavuuksilla, piilotetuilla luonnonihmeillä, upealla vähittäiskaupan terapialla, upeilla purjehduskohteilla ja niin monilla paikallisilla ja maailmanluokan F&B-vaihtoehdoilla. Odotamme innolla, että voimme sanoa "Sawatdee Krup", kun toivotamme matkustajat lämpimästi tervetulleiksi takaisin Hymyjen maahan, sanoi Anthony Lark, Phuket Hotels Associationin puheenjohtaja.

Phuket Sandbox on ensimmäinen vaihe valtakunnallisessa strategiassa, jonka tarkoituksena on avata Thaimaa uudelleen ulkomaisille matkustajille, ja uusia kohteita odotetaan seuraavan esimerkkiä tulevina kuukausina. Saat lisätietoja napsauttamalla  tätä. Saat Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) viimeisimmät päivitykset napsauttamalla tätä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (5 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/