TAT Phuket luottaa saaren valmiuteen edetä tehokkaasti Phuket Sandboxin kanssa heinäkuussa

KUVA: Le Méridien Phuket

Phuket -

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Phuketin toimiston johtaja sanoi tänään, että TAT on luottavainen maakunnan valmiudesta jatkaa Phuket Sandbox -projektia 1. heinäkuuta.

TAT Phuketin johtaja Nantasiri Ranasiri kertoi Associated Pressille tänään, 9. kesäkuuta, että TAT Phuketin toimisto oli osallistunut kokouksiin alueen vastaavien osastojen kanssa jatkaakseen saaren avaamissuunnitelmaa ja noudattaakseen tarkasti ohjeita valmisteluna ennen tapahtuman virallista käynnistämistä. matkailuohjelman toteuttaa Taloushallintokeskus (CESA).

TAT uskoi myös, että Phuket Sandbox otetaan käyttöön aikataulun mukaisesti, koska uusien tartuntojen määrä on ilmoittanut joko 0 tapausta joinakin viime päivinä tai saman määrän useita päiviä peräkkäin, mikä osoittaa, että terveystoimenpiteitä Phuketissa on tehostettu. .

”Uskoimme, että sekä thaimaalaisten että täysin rokotettujen ulkomaalaisten terveystarkastukset on standardoitava ennen hankkeen käynnistämistä. Kaikki saapuvat turistit testattaisiin myös Covid-19-tartunnan varalta ennen saarelle saapumista. Nämä ovat tiukkoja toimenpiteitä matkailijoiden ja paikallisten asukkaiden luottamuksen lisäämiseksi ennen Phuket Sandbox -suunnitelman virallista täytäntöönpanoa ensi kuussa”, johtaja totesi.

Samaan aikaan TAT on harjoittanut suhdetoimintaa ja esitellyt ohjelman suurten matkanjärjestäjien keskuudessa matalan tai keskitason riskiryhmien maista, mukaan lukien Iso-Britannia, Saksa ja muut Euroopan maat, korostaen, että Phuket on valmis ottamaan vastaan ​​rokotetut turistit uudelleen. Nauti luonnon kauneudesta kampanjan "Visit Thailand, Even More Amazing Than Ever" puitteissa.

Southern Thai Hotels Association ja Phuket Tourism Business Association olivat myös järjestäneet koulutusta majoitusyrittäjille tarjotakseen turvallisuutta ja hygieniaa asiakkaille hyvänä isäntänä matkanjärjestäjille luodakseen ulkomaisten matkailijoiden luottamusta Phuket Sandboxin virallisen lanseerauksen jälkeen. .

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.4 (5 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/