Hyvää syntymäpäivää Hänen kuninkaalliselle Majesteetilleen Thaimaan kuningattarelle TPN/Pattaya News Teamilta

Thaimaa -

Thaimaa juhlii Hänen Majesteettinsa kuningatar Suthida Bajrasudhabimalalakshanan kuninkaallista syntymäpäivää 3. kesäkuuta, joka on myös nimetty kansalliseksi vapaapäiväksi.

Hänen Majesteettinsa syntyi 3. kesäkuuta 1978 Hat Yain alueella Thaimaassa. Tänään on hänen 43-vuotissyntymäpäivänsä. Hänen Majesteettinsa Kuningas myönsi Kuningattaren kuninkaallisen tittelin 1. toukokuuta 2019, ennen kuin hänen majesteettinsa kuningatar Suthida Bajrasudhabimalalakshanan kuninkaallinen virkaan asettaminen järjestettiin saman vuoden 4. toukokuuta.

Valtion pyhäpäivänä valtion virastot, mukaan lukien maahanmuuttovirasto, ja tärkeimmät pankkikonttorit eri puolilla maata ovat kiinni, ja myös muut liikehäiriöt ovat mahdollisia. Hänen Majesteettinsa Kuningattaren muotokuva- ja symboliliput on koristeltu kodeissa, julkisissa rakennuksissa ja yksityisissä yrityksissä valtakunnallisesti.

TPN/Pattaya News -tiimi toivottaa hänen Majesteetilleen erittäin onnellista, palkitsevaa ja iloista päivää tässä erityisessä tilaisuudessa ja monille muille.

Alla olevissa kuvissa Pattayan kaupungin virkamiehet toivottavat myös Hänen Majesteettinsa hyvää syntymäpäivää.

Kauan eläköön kuningatar!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.