Si Rachan eläintarha juhlii nuoren tapiirin 1. syntymäpäivää

Si Racha, Chonburi -

Khao Keow Open Zoo juhli eilen (1. kesäkuuta) suositun tapiirivauvan ensimmäistä syntymäpäivää erityisellä suurella syntymäpäiväkakulla.st).

Video tapahtumasta löytyy täältä:

Eläintarhan johtaja Taewin Ranatawongsawat kertoi The Pattaya Newsin toimittajille: "Ihastuttavan tapiirin nimi on "Bai Song" (thain kielellä 2). Kyllä, he saivat nimen, koska he ovat syntyneet vuotta aiemmin klo 2 ja he ovat kasvaneet Covid-00-pandemian aiheuttaman vaikean ajanjakson aikana ja pitkiä aikoja ilman vieraita eläintarhassa. Kaiken kaikkiaan Bai Song näyttää kuitenkin olevan melko onnellinen.

"Eilen oli Bai Songin ensimmäinen syntymäpäivä. Juhlimme syntymäpäivää suurella tuoreiden hedelmien ja vihannesten kakulla, joka on heidän suosikkiruokansa. Taewin jatkoi.

”Bai Song on juhlinut syntymäpäivää yhdeksänvuotiaan äitinsä ja kymmenenvuotiaan isänsä kanssa. Vieraamme ovat myös erittäin iloisia nähdessään ne." Taewin totesi.

"Tapiirit ovat yksi Thaimaan suojeltuista eläimistä ja ovat tällä hetkellä uhanalaisia. Ne ovat rauhallisia kasvinsyöjiä, ja niitä voi edelleen tavata luonnossa Thaimaassa rajoitetusti, erityisesti Länsi-Thaimaassa. Niiden tiedetään myös asuvan Khao Sokin kansallispuistossa. He elävät jopa kolmekymmentä vuotta, joten Bai Songilla on todennäköisesti pitkä, täysi elämä edessään. He ovat yleensä yöllisiä ja ujoja luonnostaan, vaikka eläintarhan tapiirit ovat enemmän tottuneita ihmisiin eivätkä ole luonnostaan ​​niin ujoja. Taewin päätti.

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.