Useita moottoripyöränkuljettajia loukkaantui kaatuttuaan öljyvuodosta Soi Siam Country Clubilla Pattayan alueella

Pattaya -

Useat moottoripyöränkuljettajat saivat erilaisia ​​vammoja, kun heidän moottoripyöränsä liukuivat ja putosivat öljyvuodosta tielle Itä-Pattayalla tänä iltapäivänä.

Video tapahtumasta on täällä, artikkeli alla:

Pattayan palomiehille ilmoitettiin onnettomuudesta tänään (1. kesäkuuta) iltapäivälläst) lähellä huonekaluliikettä Soi Siam Country Clubilla Itä-Pattayalla.

Pelastuslaitokset, palomiehet ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen yhden palossa olevan moottoripyörän Soi Siam Country Clubin keskeltä. Kuljettaja, Mr. Pasert (sukunimeä ei annettu), 41, oli saanut useita kohtalaisia ​​vammoja. Pattayan palomiesten mukaan öljyä löydettiin vuotaneen tien varrelta noin 100 metrin matkalta.

Palomiehet veivät moottoripyöräpalon sammuttamiseen vain viisi minuuttia, kun taas ensiapuhenkilöstö hoiti kuljettajia, joiden pyörät olivat luisuneet ja kaatuneet öljyvuodon vuoksi.

Tapauksen silminnäkijät, joiden nimeä ei kerrottu lehdistölle, kertoivat The Pattaya Newsille, että öljyvuoto oli peräisin suuresta kuorma-autosta, joka oli äskettäin ohi ajanut. Yhteensä noin 4-5 moottoripyöränkuljettajaa putosi moottoripyörillään tällä alueella, useimmat vain lievästi. Pasertin moottoripyörä oli kuitenkin syttynyt tuleen onnettomuuden jälkeen. Pasert vietiin läheiseen sairaalaan kohtalaisten vammojen vuoksi.

Pattaya Cityn lainvalvontaviranomaiset kertoivat paikallisille tiedotusvälineille, että he tarkastelevat alueella sijaitsevaa CCTV:tä tunnistaakseen öljyä vuotaneen kuorma-auton kuljettajan mahdollisten oikeussyytteiden ja loukkaantuneiden vastuun varalta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.4 (5 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.