Yhdessä COVID-19:tä vastaan ​​taisteleva Minor toimittaa 100,000 6 aterialaatikon tukea terveydenhuollon työntekijöille ja vapaaehtoisille sairaalan ulkopuolella sijaitseviin rokotuskeskuksiin Central Groupin kautta XNUMX kuukauden ajan.

Bangkok 28. toukokuuta 2021 –

Seuraava on Minor Internationalin lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ovat heidän omiaan.

Minor International Public Company Limited yhdistää kädet Central Groupin kanssa tukeakseen hallitusta rokotteiden jakelun ja sairaaloiden ulkopuolella sijaitsevien rokotuskeskusten hallinnon nopeuttamisessa. Yli 40 johtavan organisaation yhteistyöpolitiikalla Minor on valmis seisomaan yhdessä thaimaalaisten kanssa ja tekemään osamme auttaakseen maata saavuttamaan tavoitteensa, jonka mukaan yli 70 % väestöstä on rokotettu vuoden loppuun mennessä. tänä vuonna tukemalla yli 100,000 6 aterialaatikkoa lääkintätiimille ja sairaalan ulkopuolella sijaitsevien rokotuskeskuksien vapaaehtoisille Keski-ryhmän kautta XNUMX kuukauden ajan.

William Heinecke, Minor International Company Limitedin hallituksen puheenjohtaja sanoi Minorin puolesta, että Thaimaan kauppakamarin ja Thaimaan kauppahallituksen sekä yli 40 johtavan yrityksen toimitusjohtajien kanssa kaikilla toimialoilla Minorin tehtävänä on tukea rokotteita yhteistyössä Central Groupin kanssa. jakelu hyödyntämällä vahvuuksiamme ravintolaliiketoiminnan johtajana yli 10 ravintolabrändissä, mukaan lukien The Pizza Company, Bonchon, Sizzler, Burger King, Swensen's, Dairy Queen ja The Coffee Club, toimittamaan ravintoloistamme ruokatarvikkeita lääkintähenkilöstön tukemiseksi. ja vapaaehtoisia auttamaan heitä suorittamaan velvollisuutensa täysillä. Elintarvikkeet toimitetaan rokotuskeskuksiin ja myös kenttäsairaaloihin kapasiteetilla 600 laatikkoa päivässä, jaettuna 200 laatikkoon per keskus (100 laatikkoa per ateria). Ruokatuet toimitetaan kolmeen pääkeskukseen, jotka sijaitsevat Central Ladpraossa, Central Pinklaossa ja Robinson Ladkrabangissa 6 kuukauden ajan, yhteisarvoltaan yli 15 miljoonaa bahtia.   

Minor jakoi myös ruoka-apua lääkintäryhmille ja vapaaehtoisille kenttäsairaalassa vastaanottokeskuksessa Supachalasain kokoushuoneessa, kansanterveysministeriön liikuntakasvatuksen osasto, ja toimitti 100 ruokalaatikkoa 10 päivän aikana COVID-19-tartunnan saaneille potilaille. . Toivomme yhteistyötä sekä julkisen että yksityisen sektorin kanssa COVID-19-pandemian torjunnassa. Tämä apu on osa aloitteitamme rohkaistaksemme ja kiittääksemme lääkintäryhmiä parhaansa tekemisestä auttaakseen maata pääsemään kriisin yli", päätti Herra Heinecke.

 Samaan aikaan, Pichai Chirathiwat, pääjohtaja, keskusryhmä kertoi, että Keskusryhmä kokoaa liiketoimintaryhmänsä vahvuuksia valtakunnallisesti ja tekee yhteistyötä kumppaneiden ja arvostettujen asiakkaiden kanssa tukeakseen hallitusta COVID-19-viruksen leviämisen torjunnassa antamalla kätensä niille, joihin tilanne vaikuttaa sekä suoraan että välillisesti. Tarjoamme myös 144 aluetta valtakunnallisesti rokotusasemiksi. Yritys välittää rakkautta ja huolenpitoa thaimaalaisille tukemalla lääketieteellisiä laitteita, lääkkeitä, elintarvikkeita, ruokaa ja juomia kaikille sektoreille, mukaan lukien terveydenhuollon ammattilaiset, sairaalat, asiakkaat, kumppaniyhteisöt, työntekijät ja kärsivät ihmiset kaikkialla maassa. Lisäksi yhtiö on tehnyt yhteistyötä yhteistyökumppaneiden, kuten The Minor Food Group Public Company Limitedin kanssa, jotka tukevat yli 100,000 XNUMX ateriaa rokotuskeskuksissa toivoen kehittyvänsä terveydenhuollon työntekijöiden elintärkeäksi voimaksi. Luotamme siihen, että kaikki thaimaalaiset joukkueet taistelevat ja käyvät läpi tämän vaikean kriisin yhdessä. 

Kaikki kuvat ovat Minorin toimittamia

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/