Lehdistötiedote: TAT Tokyo ja Japan Airlines tarjoavat "virtuaalisen lennon" Thaimaahan ihmisille, jotka ovat jättäneet vierailun väliin

Seuraava on Thaimaan matkailuviranomaisen lehdistötiedote. Heidän ajatuksensa ja lausuntonsa ovat heidän omiaan.

Bangkok, 17. toukokuuta 2021 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) Tokion toimisto tarjosi äskettäin "Amazing Thailand Virtual Flight with JAL" toistaakseen tietoisuutta Thaimaasta japanilaisten määränpäänä COVID-19-tilanteen parantuessa.

Tapahtuma järjestettiin 15. toukokuuta 2021 Naritan kansainvälisessä matkustajaterminaalissa yhteistyössä Japan Airlinesin ja Naritan kansainvälisen lentoaseman sekä muiden kumppaneiden, kuten PK Siamin ja ICONSIAM, kanssa.

HE Mr. Singtong Lapisatepun, Tokion kuninkaallisen Thai-suurlähetystön suurlähettiläs, johti tapahtumaa ja piti tervetuliaispuheen 162 lennon JL9999 matkustajalle käyttäen Boing 767-300ER -lentokonetta, jonka kokonaislentoaika oli 3.5 tuntia.

Tapahtuma korosti sisäänkirjautumista kaikille 162 matkustajalle jaettuna kolmeen ryhmään tervetuliaisseremoniaan, jossa oli perinteisiä thaimaalaisia ​​tansseja ja valokuvausmahdollisuuksia COVID-19:n kansanterveysohjeiden mukaisesti, mukaan lukien sosiaalinen etäisyys ja maskin käyttö.

Erikoislennolla lennon aikana tarjottiin ruokien ja juomien tarjoilu thaimaalaisessa tunnelmassa sekä viihdettä lennon aikana, jossa esitettiin Thaimaasta kertovia TV-mainoksia. Laivalla järjestettiin myös onnenarvonta, jossa tarjottiin Grand Prix – 100,00 jenin arvoinen matkaseteli – jolla voi ostaa lentolipun ja matkapaketin JALPAKilla. Matkustajat saivat myös thaimaalaisen kylpylän matkamuiston HARNN:lta sekä muita thai-tyylisiä matkamuistoja, kuten pikacurrytahnaa, instant thaimaalaista riisiä, thaimaalaisia ​​kangasnorsuja ja paljon muuta.

Lisäksi TAT Tokyo Office tarjoaa matkamuistoja jokaiseen Thaimaan faniklubiin rekisteröitymiseen verkossa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/