Chonburin Covid-19-tapaukset putosivat uuteen kuukauden alimmalle tasolle, 63

Chonburi -

Chonburin kansanterveyslaitos ilmoitti tänä aamuna (63. toukokuuta) 19 uudesta ja vahvistetusta Covid-10-tapauksestath), suuri pudotus eilisestä ja yksi uusi kuolema.

Tämä tekee yhteensä 3,361 19 Covid-1,507-tapausta nykyisen tartuntakierroksen aikana, joista XNUMX XNUMX on edelleen sairaanhoidossa, ja Chonburissa on kirjattu yhdeksän kuolemantapausta tämän äskettäisen infektiokierroksen alkamisen jälkeen huhtikuun alussa.

Lisäksi yhteensä 1,845 78 ihmistä on nyt vapautettu sairaanhoidosta ja täysin toipunut tämän nykyisen aallon alkamisen jälkeen. Eilen vapautettiin 63 ihmistä. Eilisen 9 tapausta on vähiten tapauksia sitten 2021.

Piiritason uudet tapaukset olivat tänään seuraavat:

Mueang Chonburi 20, Si Racha 16, Banglamung (mukaan lukien Pattaya) 14, Sattahip 2, Ban Bueng 3, Phan Thong 5 ja 3 potilasta muista maakunnista siirrettiin Chonburiin sairaanhoitoon.

Yksityiskohdat tämän päivän tapauksista olivat:

  1. 3 vahvistettua potilasta Samut Prakanin maakunnasta
  2. Yksi henkilö, joka otti yhteyttä vahvistettuun aiempaan Covid-19-potilaaseen Chanthaburin maakunnasta.
  3. 24 aiempien Covid-19-potilaiden perheenjäsentä
  4. 6 aiempien Covid-19-potilaiden työtoveria
  5. Tutkinnassa 29 tapausta

Tänään haettiin yhteensä 485 yhteystietoa ja 660 proaktiivisempaa (tulokset odottavat).

Viimeisenä päivänä kontaktien jäljittämisestä testattiin yhteensä 485 lähikontaktia ja proaktiivisessa testauksessa lääkintähenkilöstön lähtiessä yhteisöön 660 XNUMX henkilöä.

Kaikki odottavat tuloksia. Viimeisen päivän aikana ei tallennettu Royal-mobiilitestien tuloksia, ja vaikka tapausten määrät ovat pienemmät, Pattaya News huomauttaa, että suoritettujen testien määrä on myös pienempi kuin keskimäärin 2,000 XNUMX päivässä viimeisten useiden viikkojen aikana.

Uuden kuolemantapauksen yksityiskohtia ei kerrottu. Chonburin kansanterveysosaston virkamiehet totesivat, että lähes kaikki uudet tapaukset johtuvat yksityisistä kokoontumisista, pääasiassa pienistä tapaamisista, joissa on 2-3 henkilöä kotitalouden ulkopuolella, jotka juovat tai syövät yhdessä. He kehottavat edelleen ihmisiä olemaan osallistumatta mihinkään toimintaan kenenkään kanssa oman kotitalouden ulkopuolella tällä hetkellä ja jatkamaan työskentelyä kotoa, jos mahdollista ja välttämään julkisia paikkoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/