Chonburi on noussut hieman, 89 vahvistettua uutta Covid-19-tartuntaa tänä aamuna

Chonburi -

Chonburin kansanterveyslaitos ilmoitti tänä aamuna (89. toukokuuta) 19 uudesta ja vahvistetusta Covid-7-tapauksestath), hieman nousua eilisestä.

Tämä tekee yhteensä 3,130 19 Covid-1,549-tapausta nykyisen tartuntakierroksen aikana, joista XNUMX XNUMX on edelleen sairaanhoidossa, ja Chonburissa on kirjattu seitsemän kuolemantapausta tämän äskettäisen infektiokierroksen alkamisen jälkeen huhtikuun alussa.

Lisäksi yhteensä 1,549 ihmistä on nyt vapautettu sairaanhoidosta ja täysin toipunut tämän nykyisen aallon alkamisen jälkeen. 115 julkaistiin eilen.

Piiritason uudet tapaukset olivat tänään seuraavat:

Mueang Chonburi 18, Si Racha 17, Banglamung (mukaan lukien Pattaya) 38, Phanat Nikhom 1, Sattahip 2, Ban Bueng 2, Pan Thong 7, Ko Chan 1 ja 3 potilasta muista provinsseista siirrettiin Chonburiin sairaanhoitoon.

 

Yksityiskohdat tämän päivän tapauksista olivat:

1. 2 vahvistettua läheistä kontaktia aikaisempien potilaiden Bangkokista

2.1 9 läheiset kontaktit työpaikoilta
2.2 Yhdeksänhenkinen perhe, jotka kaikki ovat saaneet tartunnan aikaisemmasta lähikontaktista

3. Läheiset yhteydenotot, mutta aikajanat tutkitaan 35 tapauksessa

4. Tutkinnassa yhteensä 34 tapausta

Viimeisenä päivänä kontaktien jäljittämisestä testattiin yhteensä 122 lähikontaktia ja proaktiivisessa testauksessa lääkintähenkilöstön lähtiessä yhteisöön 1255 XNUMX henkilöä.

Kaikki odottavat tuloksia. Lisäksi toiset 657 henkilöä testattiin Royalin mobiilitestauspakettiautoista, ja he odottavat myös tuloksia, kun viranomaiset tehostavat aggressiivista yhteisön testausta.

Chonburin kansanterveyslaitos pyytää ihmisiä olemaan juuri nyt osallistumatta minkäänlaisiin sosiaalisiin tapaamisiin, jotka eivät kuulu heidän suoraan, elävään perheeseensä, kuten juomapiireihin, mookata-tapaamisiin (thai BBQ), juhliin, uskonnollisiin kokoontumisiin, sosiaalisiin tilaisuuksiin, jne.

Lopuksi, tarkastuspisteet asiakirjavaatimuksilla on peruutettu Chonburi MUTTA ihmisiä edelleen "pyydetään" olemaan matkustamatta tai poistumasta maakunnasta, mutta heidän ei enää tarvitse käydä läpi manuaalista dokumentointiprosessia saadakseen luvan lähteä, mikä saattaa vaarantaa heidät ja virkamiehet saada Covid-19.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/