Sattahip arvioi vahingot varhain aamulla myrskyn 11 upotetun kalastusaluksen, vaurioituneiden temppeleiden ja talojen ja muiden vuoksi

Sattahip, Thaimaa-

Vakava myrsky iski Chonburin alueelle varhain aamulla tänään 6. toukokuuta 2021, ja Sattahipin virkamiehet ovat viettäneet päivän arvioiden vahinkoja koko päivän ajan ja raportoineet The Pattaya Newsille ja muille tiedotusvälineille havainnoistaan.

Mr. Wachat Wanphram, Sattahipin apulaispiiripäällikkö, vieraili useilla Sattahipin alueilla, joihin vaikutti voimakkaasti, ja puhui The Pattaya Newsin ja muiden tiedotusvälineiden kanssa kiertäessään alueella. Hänen mukanaan oli Sattahipin Punainen Risti ja useita muita asiaankuuluvia Sattahipin virkamiehiä.

Wanchat kertoi, että 11 kalastusvenettä upposi kokonaan myrskyn aikana ja yhteensä kaksikymmentä kotia vaurioitui pääasiassa rannikkoalueilla. Suurin osa upotetuista veneistä kuului Khao Lanin kalastusryhmään.

Lisäksi katto romahti Chong Samae San -temppelissä ja aiheutti merkittäviä omaisuusvahinkoja. Kaikissa yllä mainituissa tilanteissa ei onneksi sattunut henkilövahinkoja tai ihmishenkiä.

Punainen Risti, Wachat ja kumppanit jakoivat selviytymisapupusseja kärsineille ja aikovat selvittää lisää taloudellista apua niille, jotka olivat menettäneet omaisuutta ja joiden koteja ja veneitä vaurioituivat voimakkaiden tuulenpuuskien vuoksi.

Wanchat totesi, että Sattahipin piiri oli valmis tukemaan ja auttamaan riittävästi kaikkia myrskyn aikana kärsineitä, mutta varoitti samalla, että viranomaiset pitivät silmällä ennusteita Thaimaan meteorologisen laitoksen (TMD) mukaan myrskyjä saattaa olla tulossa seuraavien päivien aikana.

Myrskyt maksoivat ainakin yhdelle kalastajalle henkensä, kun taas toinen on kadonnut läheisessä Rayongissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/