Kaksi loukkaantui vakavasti suuren nopeuden maastoauton kolarissa Chonburissa

KUVA: Jack Teewareejaroen

Chonburi -

Kaksi ihmistä on loukkaantunut vakavasti, kun katumaasturinsa kuljettaja menetti hallinnan ennen kuin törmäsi puuhun Chonburissa eilen (5.th).

Poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 5 tiellä 04 (Chonburi-Klang) Nongyain alueella.

Poliisi ja pelastuslaitos saapuivat paikalle etsimään pahoin vaurioituneen valkoisen katumaasturin tien varrelta.

KUVA: Pu Kerdmalui

Kuljettaja Kitti, 28, ja hänen vaimonsa matkustaja, jonka nimeä lainvalvontaviranomaiset eivät tiedottaneet lehdistölle, olivat loukkaantuneet vakavasti katumaasturissa. Heidät kuljetettiin paikalliseen sairaalaan kiireelliseen lääkärinhoitoon vakavassa tilassa.

Todistaja, Mr. Thongchai Nillapan, 36, läheinen kuorma-auton kuljettaja kertoi asiaan liittyville thaimaalaisille lehdistölle: "Maastoauto oli menettänyt hallinnan suurella nopeudella tiellä ennen törmäystä puuhun. SUV:n etupyörä näytti irtautuvan ennen törmäystä, mikä todennäköisesti johti onnettomuuteen.

Poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi ja huomautti Thaimaan lehdistölle, että myös nopeus vaikutti onnettomuuteen.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.