Etsitty yhdysvaltalainen pakolaisepäilty pidätettiin Chiang Maissa, koska hänen väitetään tappaneen ja heittäneen maahan kaksi kuukautta raskaana olevan vaimonsa Nanin maakunnassa

KUVA: Chiang Mai News

Chiang Mai -

Epäilty amerikkalaispakolainen pidätettiin tänä iltapäivänä, 6. toukokuuta, Chiang Maissa, koska hänen väitetään tappaneen kaksi kuukautta raskaana olevan thaimaalaisen vaimonsa ja heittäneen hänet julmasti hylätylle pellolle roskakoriin Nanin maakunnassa viime maanantaina, 3. toukokuuta.

Nanin poliisi etsi Jason Balzeria, 32, sen jälkeen, kun hän katosi asunnostaan, kun paikallinen poliisi löysi hänen 32-vuotiaan vaimonsa Pitchaporn Kidchobin ruumiin huopaan käärittynä roskakorista.

KUVA: Nan News Online

Pitchapornin äidin Anong Tanya, 52, mukaan hänen tyttärensä asui ulkomaalaisen aviomiehen kanssa ja oli kaksi kuukautta raskaana. Pitchapornin väitetään tulleen tavoittamattomaksi sunnuntai-iltapäivän jälkeen, 2. toukokuuta. Huolestunut äiti saapui sitten tyttärensä taloon seuraavana aamuna, 3. toukokuuta, mutta löysi vasta ulkomaalaisen vävynsä. Anong sanoi, että tämä oli hyvin epätavallista, että hänen tyttärensä ei ollut ottanut häneen yhteyttä päivittäin tai vastannut viesteihin tai puhelinnumeroihin.

Kun kysyttiin Pitchapornista, Jason väitti jättäneen kysymyksen huomioimatta ja antoi lyhyen vastauksen englanniksi, jota hän ei ymmärtänyt, ennen kuin nousi moottoripyörään ja poistui paikalta välittömästi tulevasta myrskystä huolimatta, väittäen, että hän palaisi myöhemmin takaisin Anongin mukaan. Anong meni sitten sisälle taloon ja löysi järkyttävällä tavalla päämakuuhuoneesta jäljen veritahroista, äidin poliisille antaman lausunnon mukaan.

Nanin poliisi käytti poliisikoiria auttamaan kadonneen naisen löytämisessä.

Pitchapornin ruumis löydettiin lopulta kahden kilometrin päässä hänen talostaan ​​keskiviikkona 5. toukokuuta sen jälkeen, kun äiti ilmoitti kadonneensa Mueang Nanin poliisiasemalle ja Nanin poliisin suorittaman useita päiviä kestäneen tutkinnan.

KUVA: Tin Nan Online

Nanin rikostutkijien suorittama CCTV:n lisätutkinta ja tarkastelu Mr. Balzeria jahtiessa paljasti, että 32-vuotias aviomies nähtiin matkalla Chiang Main maakuntaan punaisella moottoripyörällään, joka kerrottiin ostetun vähän ennen tapahtumaa.

6 alkaen. tänään Jason vangittiin paikasta Hang Dongin alueella, Chiang Maissa. Hänen väitetään tunnustaneen vaimonsa murhan ja hänen ruumiinsa piilottamisen roskakoriin perustelemalla olevansa vihainen vaimolle, luultavasti kiihkeän riidan takia. Tämä lausunto tuli kuitenkin Chiang Main poliisilta, eikä Jason tai mikään lainopillinen edustaja ole julkaissut lausuntoa hänen puolestaan. Yhdysvaltain suurlähetystölle on kerrottu olevan tiedossa herra Balzerin pidätyksestä. Ei tiedetä, onko herra Balzerilla asianajaja tällä hetkellä.

Herra Balzer väitti menneensä Chiang Maihin poliisin mukaan, koska alueella oli paljon ulkomaalaisia, mutta Nanissa ei yhtään, ja olisi helpompi sulautua, kun hän harkitsi vaihtoehtojaan.

KUVA: Tin Nan Online

Pattaya News huomautti asiasta Jason Balzerilla oli rikoshistoria Coloradossa Yhdysvalloissa vuonna 2019 epäiltynä naisen murhayrityksestä aseella..

Hänet pidätettiin Longmontin kaupungissa epäiltynä toisen asteen murhasta, uhkailurikoksesta, toisen asteen pahoinpitelystä, kolmannen asteen pahoinpitelystä, aineellisten todisteiden manipuloinnista, rikollisesta pahoinpitelystä, puhelimen käytön estämisestä, ampuma-aseen kohdistamisesta henkilöä kohti, rikollisesta väärentämisestä. ja perheväkivalta.

herra Balzer Hänet pidätettiin myös 30. joulukuuta 2020 Meadissa, Coloradossa, ja hänen ajoneuvossaan oli 79 ampuma-asetta. Balzer pidätettiin 74:stä suojelumääräyksen rikkomisesta, kahdesta törkeästä laittoman aseen hallussapidosta ja kahdesta vaarallisen aseen hallussapidosta. Balzer maksoi takuita ja pakeni sitten Thaimaahan pian sen jälkeen.

Hänen kerrotaan muuttaneen takaisin Thaimaahan useita kuukausia sitten, kun hän oli ollut täällä aiemmin, ja Thaimaan tiedotusvälineissä on ollut ristiriitaisia ​​raportteja, joiden mukaan se rikkoi hänen takuita koskevia ehtojaan Yhdysvalloissa ampuma-asemaksujen osalta.

Mr. Balzer on edelleen pidätettynä tästä illasta, ja hänen odotetaan siirrettävän Nanin maakuntaan rikoksen todennäköistä toistamista varten Thaimaan lain mukaan. Tapaus on herättänyt raivoa paikallisten kyläläisten ja maakunnan asukkaiden keskuudessa, jotka jo vaativat oikeutta epäillyn saamiseen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.67 (6 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.