Chonburin hallitus pyytää asuntoa, asunnonomistajia, vuokranantajia jne. auttamaan lopettamaan seurustelun, juhlat ja sosiaaliset kokoontumiset

Chonburi-

Chonburin hallitus yhteistyössä Chonburin kansanterveys- ja suhdeosaston kanssa julkaisi tänä iltana PR-kanavissaan "pyynnön", jossa pyydettiin vuokranantajia, omistajia, oikeustoimistoja ja vastaavia rooleja "apua" sosiaalisten kokoontumisten, juhlien, seurustelu ja muut vastaavat toimet ihmisiltä, ​​jotka eivät asu samassa taloudessa asunnoissa, asunnoissa, vuokrahuoneissa, asuntoloissa jne. tästä päivästä alkaen toistaiseksi.

Pyynnön tarkoituksena on viranomaisten mukaan auttaa pysäyttämään Covid-19:n leviäminen maakunnassa.

On tärkeää huomata, että tämä ei ole "tilaus" vaan yhteistyöpyyntö niiltä, ​​jotka pitävät asuntoja ja vastaavia rakennuksia. Pyyntö seuraa sitä, mitä Chonburin kansanterveysviranomaiset kuvailevat useiden tapausten jäljittämiseksi suoraan yksityisiin kotijuhliin ja kokoontumisiin asunnoissa ja asunnoissa eri puolilla maakuntaa. Virallinen hallituksen ohje tällä hetkellä on ihmisten pysyminen kotona paitsi välttämättömissä, kriittisissä matkoissa.

Covid-19:n hallintaa koskevan hätäasetuksen mukaan juhlat ja "sosiaalisen tyylin" tapahtumat ovat tällä hetkellä kiellettyjä, erityisesti sellaiset, joihin sisältyy alkoholin juominen suurten ihmisryhmien kanssa. Viihdepaikat ovat olleet kiinni lähes kuukauden ja ravintolat ovat olleet suljettuina ruokailun vuoksi viime viikosta lähtien. Viranomaiset keskittyivät suuren osan viime päivistä estämään ihmisiä sekoittumasta paikallisilla rannoilla, kuten kerroimme täällä The Pattaya Newsissa, ja nyt näyttää siltä, ​​​​että aikomuksena on lopettaa seurustelu kotibileissä.

Thai-kielinen "pyyntö" on alla.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1.33 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/