Kymmeniä tuhansia työntekijöitä Chonburin tehtaissa ja yrityksissä testataan Covidin varalta – 19

Chonburi -

Noin 33,000 19 työntekijää "korkean riskin" toimialoilla ja yrityksissä Chonburissa testataan Covid-XNUMX:n varalta osana proaktiivisten tapausten havaitsemisen huomattavaa lisääntymistä provinssissa, sanoivat merkittävät Thaimaan viranomaiset tänä iltapäivänä.

Tänään (3rd), Chonburin kaupungintalolla pidettiin kokous, jota johti työministerin apulainen Surachai Chaitrakunthong yhdessä yritysten ja teollisuuden toimijoiden ja omistajien kanssa.

Chonburi pyrkii testaamaan 33,530 XNUMX työntekijää maakunnan yrityksissä ja toimialoilla, jotka katsotaan "korkean riskin", kuten satoja ihmisiä työllistävillä tehtailla tai rakennustyömailla, joissa sosiaalinen etäisyys voi olla vaikeaa ja jotka ovat edelleen avoinna. Provinssi on ovat aiemmin suorittaneet testauksia suuren riskin paikoissa yleisölle, kuten viihdepaikoilla, supermarkettien henkilökunnalla, taksinkuljettajilla ja vastaavilla paikoilla, mutta nyt painopiste on siirtymässä tehtaita ja vastaavia paikkoja koskevien huolenaiheiden vuoksi.

Tämä ennakoiva tapausten etsintä aloitetaan tämän viikon aikana Chonburin viranomaisten mukaan. Testaus on ilmaista, mutta Thaimaan politiikan mukaan jokainen, joka antaa positiivisen, jopa oireettoman testituloksen, joutuu tekemään lääkärinkaranteenin valvonnassa sairaalassa, kenttäsairaalassa tai "sairaalassa", jotka ovat entisiä karanteenihotelleja.

Testauksen lisääminen on osa yleissuunnitelmaa Chonburille, joka on tällä hetkellä yksi kuudesta syvän punaisesta maakunnasta. Sen tavoitteena on toivottavasti jäljittää oireettomat viruksen kantajat ja pysäyttää Covid-19:n leviäminen, joka on vahingoittanut syvästi turistiriippuvaista maakuntaa, erityisesti Pattayaa. Kaupunki.

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, tai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.