Seitsemän demokratiaa kannattavaa aktivistia kielsi takuita yhdeksännen kerran, mukaan lukien nälkälakko "Penguin" väitetysti heikentyneestä terveydentilasta.

KUVA: Sanook

Bangkok -

Thaimaan rikostuomioistuin on evännyt yhdeksännen kerran takuita seitsemältä demokratiaa kannattavalta aktivistilta, joita syytettiin kuninkaallisen kunnianloukkauksen pykälästä 112, mukaan lukien Parit "Pingviini" Chiwarak, jonka terveydentilan väitetään heikkenevän kannattajien ja hänen äitinsä mukaan. nälkälakko 45 päivää.

Thai Lawyers for Human Rights -järjestön (TLHR) asianajajat saapuivat rikostuomioistuimeen eilen, 29. huhtikuuta, jättämään takuita koskevan hakemuksen Parit Chiwarakille, Panusaya Sithijirawattanakulille, Anon Nampalle, Chukiat Sangwongille ja Parinya Cheewinkulpatomille, jotka ovat tällä hetkellä vangittuina ja odottavat oikeudenkäyntiä. lese mesjeste maksuilla.

Asianajajien mukaan pyyntö tehtiin huolista Covid-19:n leviämisestä vankilassa, eikä todennäköisiä syitä pidätellä heitä, koska heidät olisi pitänyt vapauttaa taistellakseen syytteiden puolesta.

KUVA: Prachatai

Pyynnön lisäksi asianajajat ovat pyytäneet, että tuomioistuin sallisi Paritin kuljettamisen Rama 9 -sairaalaan 30 päiväksi, koska hänen tilansa paheni ja hänen on saatava lääketieteellistä apua.

Ryhmä demokratiaa kannattavia mielenosoittajia oli kokoontumassa oikeuden eteen todistamaan tuomioistuimen tuomiota sekä jättämään tuomioistuimen edustajalle hakemuksen pidätettyjen aktivistien vapauttamisesta. Yksikään tuomioistuimen edustaja ei kuitenkaan saapunut ottamaan vastaan ​​vetoomusta mielenosoittajien pyynnöstä huolimatta. Paikalle lähetettiin myös Bangkokin väkijoukonhallintapoliisi, mutta osapuolten välillä ei ollut intensiivisiä yhteenottoja koko kokoontumisen ajan, ja useat mielenosoittajat sekä Penguinin äidit pyysivät ihmisiä olemaan aiheuttamatta levottomuuksia tai konflikteja ja pysymään rauhallisena noudattaen Covid-19-sääntöjä.

Klo 6 alkaen rikostuomioistuin hylkäsi jälleen kaikki asianajajien esittämät pyynnöt sillä perusteella, ettei aiempien määräysten muuttamiseen ollut todennäköisiä syitä. Heidän lausuntonsa, kuten monet muutkin kieltäytymiset, olivat huolia siitä, että näkyvät mielenosoittajat jatkaisivat välittömästi toimintaansa ja mielenosoituksiaan tai yrittäisivät paeta maasta.

KUVA: Prachatai

Pingviinin äiti Sureerat Chiwarak kertoi toimittajille tuomion jälkeen, että hän halusi vain huolehtia pojastaan, mutta tuomioistuin ei sallinut hänen tehdä niin. "Taistelen loppuun asti enkä menetä poikaani", hän sanoi.

Sillä välin kannattajaryhmä päätti poistua tuomioistuimesta, koska väkijoukonhallintapoliisi ympäröi heidät noin kello 6. Useat demokratiaa kannattavien aktivistien ryhmät, mukaan lukien United Front of Thammasat and Demonstration, Wevo Guard, Free Arts jne., ilmoittivat myös kokoontuvansa tänään Yhdysvaltain suurlähetystöön lähettääkseen kirjeen, jossa suurlähetystön edustajia pyydetään vierailemaan kaikkien pidätettyjen aktivistien luona. ja varmistaa, että heistä kaikista pidettiin hyvää huolta.

Sillä välin Bangkokin vankilan virkailijat väittivät, että tiedot Penguinin terveyden heikkenemisestä olivat liioiteltuja ja että hän sai lääkärinhoitoa ja otti suonensisäisiä letkuja. Viranomaisten mukaan Covid-19-säännösten vuoksi vierailijoita ei tällä hetkellä päästetä vankiloihin, minkä vuoksi mielenosoittajat pyytävät suurlähetystön apua.

Siirto pyytää Yhdysvaltain suurlähetystöltä apua on kuitenkin lisännyt oppositioryhmien valvontaa mielenosoittajiin, ensisijaisesti instituutioita kannattaviin ryhmiin, jotka väittävät Yhdysvaltain suurlähetystön tukevan mielenosoittajia kulissien takana. Yhdysvaltain suurlähetystö on toistuvasti kiistänyt tämän väitteen ja ilmoittaa olevansa puolueeton, vaikka he tukevatkin demokratiaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.