Yhteenveto eräistä Thaimaata ympäröivistä maakunnallisista toimenpiteistä nykyisen Covid-19-epidemian hallitsemiseksi, mukaan lukien pehmeät ulkonaliikkumiskiellot ja maskivaltuutukset

Kansallinen -

Covid-19-tilanteen pahentuessa Thaimaassa useiden viime viikkojen aikana pääministeri Pratu Chan-O'Cha antoi virallisesti provinssien kuvernööreille täydet valtuudet ulkonaliikkumiskieltoihin ja tiukempiin rajoituksiin puhkeamisen hallitsemiseksi eri alueilla.

Lukuun ottamatta uusia valvontavyöhykkeitä ja Songkranin jälkeen toteutettuja Covid-19-torjuntatoimenpiteiden lisäyksiä, kuten alkoholikielto ravintoloissa, tavaratalojen ja lähikauppojen uudet sulkemisajat, koulujen sulkemiset, ei suuria kokoontumisia jne., tässä on yhteenveto Thaimaan maakuntien toimenpiteistä 27. huhtikuuta.

54 provinssia valtakunnallisesti on myöntänyt naamiovaltuutuksia ja jopa 20,000 19 bahtin sakon rikkomisesta. Laki Covid-XNUMX:n leviämisen estämiseksi pätee kaikkialla, kun olet julkisilla paikoilla ja jopa omassa autossasi, jos useamman henkilön kanssa, riippumatta siitä, ovatko he perheenjäseniä vai eivät.

KUVA: Thairath

Luettelo provinsseista, joilla on maskivaltuuksia:

Keski ja itä

Kanchanaburi (vain markkinoilla, viikonloppumarkkinoilla ja kelluvilla markkinoilla), Prachinburi, Phetchaburi, Suphan Buri, Ayutthaya, Samut Sakhon, Lop Buri, Samut Prakan, Prachuap Khiri Khan, Chonburi, Sara Buri, Trat, Nonthaburi, Nakhon Pathom, Chanthaburi, Bangkok, Pathum Thani, Chachoengsao, Ang Thong, Sa Kaeo ja Nakhon Nayok

Koilliseen

Yosothon, Nongkhai, Ubon Ratchathani, Chaiyaphum, Maha Sarakham, Mukdahan, Srisaket, Surin, Udon Thani, Loei, Amnat Charoen, Buriram, Nakhon Phanom, Khon Kaen ja Kalasin

Pohjoiseen

Sukhothai, Tak, Phetchabun, Utaradit, Lumpon, Phitsanulok ja Chiang Mai

Etelä

Surat Thani, Trang, Nakhon Sri Thammarat, Narathiwat, Pattani, Phang Nga, Phuket, Ranong, Satun, Song Khla ja Yala

Lisäksi kuuden provinssin kuvernöörit, eli Nonthaburi, Pathum Thani, Surat Thani, Samut Prakan, Songkhla ja Samut Sakhon, ovat ottaneet käyttöön pehmeän ulkonaliikkumiskiellon ja pyytäneet paikallisia asukkaita olemaan poistumasta asuinalueiltaan yöaikaan.

Aikataulut ovat:

  • Nonthaburi – klo 9 alkaen. klo 00 asti.
  • Pathum Thani – klo 9 alkaen. klo 00 asti.
  • Surat Thani – klo 10 alkaen. klo 00 asti.
  • Samut Prakan – klo 9 alkaen. klo 00 asti.
  • Samut Sakhon – klo 11 alkaen. klo 00 asti.
  • Songkhla: 10–00

Useat maakunnat ovat myös ottaneet käyttöön neljäntoista päivän karanteenit tai Covid-19-testit niihin matkustaville ihmisille, erityisesti punaisilta alueilta. Kannattaa tarkistaa etukäteen ennen matkaa, vaikka yleinen viesti tällä hetkellä on PYSY KOTONA.

Monet maakunnat ovat myös sulkeneet paikkoja hallituksen määräämien rajoitusten lisäksi, joita maakuntien kuvernöörit voivat tehdä. Joissakin maakunnissa tämä sisältää hierontaliikkeet, kuntosalit, puistot (kuten Bangkok), alkoholin myyntikiellot kaikkialla Sa Kaeossa ja muut maakunnalliset toimenpiteet. Omasta maakunnasta kannattaa tarkistaa, mitä maakuntatason rajoituksia voi olla. Jotkut alueet, kuten kansallispuistot tai suositut saaret, kuten Koh Samet tai Koh Kood, on suljettu kokonaan yleisöltä.

Kansallista Covid-19-kieltoa tai sulkemista ei ole, vaikka hallituksen on määrä keskustella mahdollisista lisärajoituksista torstaina.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.