Kaksikymmentäkaksi poikaa Father Ray Foundationista vihitään noviisi munkeiksi

Seuraava on Father Ray Foundationin lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ovat heidän omiaan.

 

Aikaisempina vuosina Covidia edeltävinä vuosina huhtikuu merkitsi koulujen pitkiä kesälomia, Songkrania, ja monille nuorille pojille vihkimistä noviisi munkeiksi paikallisissa temppeleissään. 

Viime vuonna kaikki vihkimiset peruttiin, ja monet temppelit peruuttivat myös tämän vuoden vihkimisseremoniat. 

Pattayan Mabprachan-järven rannalla sijaitseva Wat Khai Pho Thong toivotti tänä vuonna pojat tervetulleeksi vihkimistehtäviin, vaikka määrä oli paljon pienempi kuin yleensä kaksisataa osallistujaa, ja Covid-19-varotoimet toteutettiin. Kaksikymmentäkaksi poikaa Father Rayn lastenkodista yhdessä kuuden muun paikallisen nuoren kanssa vietti aikaa temppelissä. Ensin heidän piti käydä läpi aloittelijamunkkiksi tulemisen seremonia, mikä tarkoitti muutaman päivän valmistautumista, kuuntelemista ja munkeilta oppimista.

Sitten päät ja kulmakarvat ajeltiin, ja kylän talon vanhemmat olivat paikalla pojan omien vanhempien sijasta. Heille annettiin ennalta määrätyt valkoiset puuvillavaatteensa, ja seuraavana päivänä he vihkittiin ja auttoivat heidän pitkiin, lähes kaksi metriä pitkiin sahramivaatteisiinsa paikallisten munkkien toimesta.

He palasivat kylään keräämään almuja, kuten munkit tekevät joka päivä kaikkialla maassa. Temppelissä ollessaan heidän odotetaan noudattavan noviisi munkin sääntöjä, mukaan lukien jalkapallon pelaaminen ja vaikein sääntö, ei syöminen puolenpäivän jälkeen.

Vieraileva avustaja: Derek Franklin

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/