Kaksi kuorma-autonkuljettajaa pidätettiin Nong Khain ja Chonburin maakunnissa, koska heidän epäillään kuljettaneen ja hallussaan suurta määrää metamfetamiinia ja marihuanaa

Chonburi -

Banglamungin poliisi yhdessä Nong Khain provinssin huumevalvontalautakunnan kanssa ilmoitti eilen, 24. huhtikuuta, suuren huumepidätyksen, joka koskee 1,800,000 165 XNUMX metamfetamiinipilleriä ja XNUMX grammaa kuivattua marihuanaa Nong Khain ja Chonburin maakunnissa.

Ensimmäinen kiinniotto tapahtui huumetarkastuspisteessä Nong Khain rajalla 21. huhtikuuta. Säiliöautosta löydettiin noin 1,800,000 XNUMX XNUMX metamfetamiinipilleriä käärittynä valkoisiin lannoitesäkkeihin, jotka oli peitetty paksulla kerroksella mustia muovipusseja.

Kuljettaja Songkram Chanpaeo, 47, otettiin kiinni, ja kerrottiin, että hän toimittaisi polttoöljyä Chonburista Laosiin, ennen kuin toinen Somchai-niminen kuljettaja palkkasi hänet 50,000 XNUMX bahtilla kuljettamaan suuren määrän huumeita ajoneuvossa Laosista Udon Thanin maakuntaan. Hän oli matkalla kohti Udon Thanissa sijaitsevaa kohtaamispaikkaa, mutta poliisiviranomaiset ottivat hänet kiinni Nong Khaissa.

Lisätutkinta johti kyseisen kuljettajan, Somchai Chokemhorin, pidätykseen, joka oli kuulemma palaamassa yritykseensä Chonburiin perjantaina 23. huhtikuuta. Hänet vangittiin pysähtyessään huoltoasemalle Banglamungin alueella.

Tämän jälkeen poliisi suoritti etsinnän hänen luonaan ja tapasi hänen laosilaisen vaimonsa ja hänen kolmivuotiaan poikansa. Huoneesta löydettiin myös noin 165 grammaa kuivattua marihuanaa, ja hänen ajoneuvostaan ​​löydettiin vielä 400,000 47 metam-pilleriä. XNUMX-vuotias epäilty väitti, että marihuana keitettiin juotavaksi lääkkeeksi. Hän myönsi myös olleensa tekemisissä aiemmin pidätetyn kuljettajan kanssa kuljettaakseen suuren määrän metampillereitä kuningaskuntaan.

Kaikki löydetyt laittomat huumeet takavarikoitiin. Somchai sai syytteen kannabiksen luokan 5 huumausaineiden ja metamfetamiinipillerien luokan 1 huumausaineiden hallussapidosta.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.