Thaimaan kuninkaalliset ilmavoimat keräävät Thaimaan ilmavoimien attasen ja hänen viisi perheenjäsentään Intiasta hoitoon kärsittyään vakavista Covid-19-oireista

Bangkok -

Thaimaan kuninkaalliset ilmavoimat raportoivat tänään, 25. huhtikuuta, että he ovat lähettäneet Airbus A350 -lentokoneen hakemaan Thaimaan ilmavoimien attasen ja hänen viisi perheenjäsentään Intiaan kiireellistä hoitoa varten Thaimaassa sen jälkeen, kun heidän kerrottiin todettu olevan Covid-19-tartunnan saaneita. saanut minkäänlaista hoitoa paikallisten sairaaloiden vähyyden vuoksi.

Kenraaliluutnantti Thanut Chanampai, siviiliasioiden päällikkö ja Thaimaan kuninkaallisten ilmavoimien tiedottaja, sanoi, että ilmavoimien attaseella oli vakavia terveysongelmia, mukaan lukien keuhkotulehdus, ja hänen on palattava Thaimaahan hoitoon mahdollisimman pian. positiivinen Covid-19-koronavirustesti.

Hänen lausunnonsa mukaan potilaan ja hänen perheensä on palattava Thaimaahan, koska siellä ei ollut saatavilla sairaaloita, riittämätön sairaalavarustus ja lääkintähenkilöstön puute maan nopeiden infektioiden vuoksi.

Ilmavoimat yhteistyössä Thaimaan Intian-suurlähetystön ja ulkoministeriön kanssa suunnittelivat sitten lähettävänsä lentokoneen hakemaan perheen oman turvallisuutensa vuoksi. Thanut myös vakuutti, että kaikki menettelyt toimivat vastaavan ulkoasiainosaston menettelytapojen mukaisesti.

Lennossa oli myös joukko tartuntatautien valvontaministeriön henkilökuntaa, joka seurasi tilannetta tarkasti koko lennon ajan New Delistä Bangkokiin, tiedottaja totesi.

Hän sanoi: "Heidän odotetaan saapuvan Don Mueangin sotilaslentokentälle tänä iltana. Saapuessaan he siirtyvät välittömästi potilaan siirtoprosessiin paikallisiin sairaaloihin kansanterveysministeriön terveystoimenpiteiden mukaisesti.

Thaimaan kuninkaalliset ilmavoimat rauhoittivat hermostuneita kansalaisia, ettei Intiasta sairaanhoitoon tuotuja altisteta yleisesti, mutta sosiaalisessa mediassa nähtiin silti monia huolestuttavia kommentteja.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.