119 vahvistettua Covid-19-tapausta ja uusia tapauksia Chonburin alueella tänä aamuna, sanoo kansanterveysosasto

Chonburi, Thaimaa-

Thaimaan Chonburin maakunta, johon Pattaya kuuluu, ilmoitti tänä aamuna sosiaalisen median kanavillaan yhteensä 119 uudesta, vahvistetusta Covid-19-tapauksesta. Valoisa puoli on 146 ihmistä, jotka vapautuivat sairaanhoidosta ja toipuivat täysin kuluneen vuorokauden aikana!

Provinssin piirit, joissa tapauksia löydettiin, ovat seuraavat: Mueang Chonburi 22, Si Racha 14, Banglamung (Pattayan alue) 58, Phanat Nikhom 2, Sattahip 9, Ban Bueng 7, Pan Thong 2, Bor Thong 2 ja 3 muista maakunnista ja alueista tuotu Chonburiin hoitoon.

  Yksityiskohdat tämän päivän tapauksista ovat seuraavat (Tiedämme, että osa näistä tiedoista on hyvin epämääräisiä, tässä on kaikki, mitä kansanterveysosasto on julkaissut):

  1. 1.1 808 Club pattaya 2 koteloa
    1.2 Bone Pattaya 1 henkilö
    1.3 Toista Bang Saen 1 henkilö
  2. COVID-19-tartunnan Krabin maakuntaan matkustamisen jälkeen 2 tapausta
  3. 4 vahvistettua potilasta, jotka matkustivat äskettäin Nakhon Sawanin maakuntaan
  4. 1 lääkintähenkilöstöä
  5. Aiempien tapausten lähikontaktit ja perheenjäsenet yhteensä 75 varmistetun potilaan kanssa.
  6. Tutkinnassa 33 tapausta.

Tänään etsittiin yhteensä 70 kontaktia aiempien Covid-19-tapausten kontaktien jäljittämisen perusteella ja 505 ennakoivaa, jolloin terveydenhuollon työntekijät lähtevät paikallisyhteisöön, kuten viihdepaikkojen henkilökunta, testaamaan. Kaikki odottavat tällä hetkellä tuloksia.

Chonburin kansanterveysviranomaiset ovat varoittaneet ihmisiä pysymään kotona ja työskentelemään kotoa käsin, jos mahdollista, välttämään sosiaalisia kokoontumisia ja juhlia, käyttämään maskeja aina ollessaan poissa kotoa ja noudattamaan muita Covid-19-varotoimia.

Suurin osa viimeaikaisista tapauksista on nykyisten potilaiden perheenjäseniä ja läheisiä kontakteja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/