Covid-19 häiritsee krikettiä Pattayassa jälleen – päivitys

Covid häiritsee krikettiä Pattayassa jälleen – päivitys

 

   Kaikille Pattayan krikettifaneille Pattayan alueella, tässä raportissa kerrotaan yksityiskohtaisesti viimeisimpien rajoitusten seurauksista, jotka ovat voimassa vähintään 2 viikkoa. Nämä rajoitukset eivät koske ainoastaan ​​Pattaya CC:tä vaan Asian Stars CC:tä. , Pattaya-Rugby School Thailand (RST) Indoor League ja Bangkok Cricket League (BCL) A-divisioona. Sillä voi olla myös vaikutuksia BCL:n divisioonan B finaaliin ja suunniteltuun Pattaya Super 8 -turnaukseen.

 

   Ensinnäkin Bangkokin liigan A-divisioona. Asian Stars CC sijoittui A-divisioonan toiseksi ja PCC oli neljäs, joten molemmat joukkueet ovat edenneet finaaliin. Kaikki finaaliottelut oli suunniteltu pelattavaksi Pattana Sportsissa. (PSR) ja karsintaottelut 25. huhtikuuta Bangkok Blues CC:n ja PCC:n sekä Kerala Stricker CC:n ja Asian Stars CC:n välillä. Välierät ja finaalit olisivat 1. toukokuuta.  Vaikka BCL on ilmoittanut, että nämä ottelut voivat jatkua, Kerala v Asian Stars -ottelu on jouduttu siirtämään, koska pelaajat eivät voi matkustaa. Se on siirretty 1. toukokuuta.

   Toiseksi, BCL-divisioonan B-karsintojen ja karsintojen piti olla Bowejassa 9. toukokuuta, kun taas välierät ja finaalit PSR:ssä 16.th ja 23rd Toukokuussa. Meidän on katsottava, säilyvätkö nämä päivämäärät vai onko niitä muutettava.

   Lopulta Pattaya-RST Indoor League, toinen yritys kaudella 4, oli määrä alkaa uudelleen 19.th Huhtikuussa Pattaya CC, Lords of the Beers, RST Pythons ja RST Vipers kilpailevat. Koululautakunta on sulkenut koulun tällaisilta tapahtumilta, joten kausi 4 siirretään, kunnes uusi päivämäärä voidaan määrittää. Pattaya Super 8†™s krikettiturnaus suunnitellaan parhaillaan 12. ja 13. päivälleth kesäkuuta PSR:ssä PCC:n, The Southernersin, Royal Bangkok Sports Clubin, Asian Starsin, The Parrotsin ja The British Clubin CC:n välillä.  Päivämäärien siirtämistä on harkittava, jos rajoitukset pysyvät voimassa.

 

Jos jokin muuttuu, lukijakunta päivitetään. Ne, jotka haluavat katsoa fantastista krikettiä, suuntaa PSR:lle, jossa voit nauttia kylmän pullon jotain, kevyitä virvokkeita ja jutella samanmielisten katsojien kanssa. Voit pitää ajan tasalla PCC:n uutisista Facebook-sivuillaan ja verkkosivuillaan osoitteessa www.pattayacricketclub.com.

   

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/