Phuketin lisääntyneet maahantulorajoitukset, jotka edellyttävät Covid-19-testiä, suututtaa monia ulkomaalaisia ​​sosiaalisessa mediassa

Phuket, Thaimaa-

Phuketin saari, suosittu turistikohde Thaimaassa, on väliaikaisesti lisännyt maahantulorajoituksiaan nykyisen Covid-19-kierroksen vuoksi ympäri maata. Yksi osa näistä tehostetuista toimenpiteistä on kuitenkin se, että monet ulkomaalaiset ilmaisevat vihansa sosiaalisessa mediassa.

Uudet toimenpiteet, joiden on määrä kestää vähintään 30. huhtikuuta ja jotka ovat virallisesti alkaneet tänään, 21. huhtikuuta, edellyttävät joko toteen, että he ovat täysin rokotettuja (joita Thaimaan rajoitetun rokotteiden määrän vuoksi valtaosa ei ole vielä tehnyt) tai että joku on tehnyt Covid-19-testin viimeisen 72 tunnin aikana todisteella. Tämä ei kuitenkaan ole se, joka on suututtanut joitakin ulkomaalaisia.

Jos joku ei täytä jotakin näistä vaatimuksista, hänellä on mahdollisuus tehdä Covid-19-pikatesti maakunnan tulopisteissä. Thaimaan kansalaiselle tämä on ilmaista. Ulkomaan kansalaisen on maksettava 500 bahtia riippumatta siitä, onko hänellä työlupa, avioliittoviisumi tai muu todiste maassa oleskelemisesta pitkään. Periaatteessa tämä teko aiheutti laajaa vihaa sosiaalisessa mediassa koko iltapäivän tänään.

Phuketin viranomaisten mukaan National Health Security Office vastaa thaimaalaisten testistä, mutta valitettavasti ulkomaalaiset eivät kuulu siihen. Monet työluvan saaneet, veroa maksavat ja sosiaaliturvan piiriin kuuluvat ulkomaalaiset huusivat heti pahaa, eivätkä viranomaiset reagoineet välittömästi.

Tällä hetkellä Thaimaassa tiukan rajavalvonnan ja saapuvien rajoitusten vuoksi lähes kaikki maassa asuvat ulkomaalaiset ovat pitkäaikaisia ​​ulkomaalaisia ​​eivätkä lyhytaikaisia ​​turisteja.

Myös Phuketin tarkastuspisteet vaihtelevat… lentokentän tarkastuspisteet seulovat jokaisen matkustajan, mutta maatarkastuspisteet vain XNUMX:lta "suuren riskin" alueelta, mukaan lukien Chonburi ja Bangkok.

Lisäksi saarella vierailevien on myös rekisteröidyttävä erityisen GoPhuket-sivuston kautta, ja thaimaalainen seuranta- ja jäljitysalusta Morchana on rekisteröidyttävä ja käynnissä puhelimissaan koko ajan.

Ainoat poikkeukset ovat jakelukuljettajat ja heillä on myös oltava paperit, jotka osoittavat poikkeuksensa.

Toistaiseksi keskustelu jatkuu verkossa, mutta näyttää epätodennäköiseltä, että vaatimukset, mukaan lukien ne, joilla on erilaisia ​​hinnoitteluvaihtoehtoja, muuttuvat lähiaikoina.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.75 (4 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/