Chonburin kuvernööri selventää, että rannat ovat avoinna, mutta suuriin ryhmiin kokoontuminen etenkään alkoholin nauttimisen ympärille ei ole sallittua

Chonburi-

Chonburin kuvernööri selvensi yhdessä Chonburi Public Relations -sivuilla eilen illalla verkossa julkaistun tiedotteen kanssa, että Chonburin rannat pysyvät avoinna sen jälkeen, kun joidenkin viranomaisten kanssa eilen annettiin "väärinkäsitys".

Aikaisemmassa määräyksessä rannat oli kuvattu avoimina harjoitteluun, mutta ei kokoontumiseen, hengailua jne., ja viranomaisten mukaan jotkut viranomaiset ovat tulkinneet sen väärin, mikä aiheutti suurta sekaannusta erityisesti Bangsaenin rannalla, joka oli aiemmin ilmoittanut vain rantakäytävästä. olivat avoinna harjoitteluun.

Chonburin kuvernööri korjasi määräystä selventääkseen lausuntoja eilen illalla. Rannat ovat avoimia, myös uimiseen, mutta kokoontuminen suuriin ryhmiin alkoholin juomiseen, juhliin jne. on ehdottomasti kielletty. Lainvalvontaviranomaisia ​​on kehotettu tarkkailemaan alkoholia juovia ihmisiä ja valvomaan määräyksiä. Pattaya News huomauttaa, että alkoholin juominen rannoilla on aina ollut kiellettyä, teknisesti, mutta harvoin, paitsi Covid-19-tilanteiden, kuten nykyisten, aikana.

Rannan ensisijainen käyttötarkoitus on virkamiesten mukaan liikuntaa ja raitista ilmaa, ei ryhmiin kokoontumista ja seurustelua Chonburin Covid-19-tilanteen aikana. Lehdistön aikaan katsomalla Jomtien Beachillä ja Pattaya Beachillä tänä aamuna 18 sateenvarjotuolien käyttäjät ovat auki normaalisti, vaikka heitä on kehotettu varmistamaan, että asiakkaat käyttävät naamioita ja etääntyvät sosiaalisesti.

Lisähuomautuksena Thaimaan kuninkaallisen laivaston omistama Beaches ON päättänyt sulkea. Nämä ovat yleensä yksityisiä rantoja enimmäkseen Sattahipissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/