KORVAUS: Thaimaa ilmoittaa 1,544 19 uudesta päivittäisestä kotimaisesta Covid-3-tapauksesta, joista XNUMX tuodaan maahan ja kaksi uutta kuolemantapausta

Thaimaa -

Thaimaa on ilmoittanut tänä aamuna (1,544. huhtikuuta) 19 17 uudesta kotimaisesta vahvistetusta Covid-3-tapauksesta kuningaskunnassa, ja 1,547 tuontitapausta yhteensä XNUMX XNUMX uutta vahvistettua virustapausta ja kaksi uutta kuolemaa.

Asiasta ilmoitti Bangkokissa sijaitseva Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA).

1,544 uudesta paikallisesta tapauksesta 1,316 löydettiin kontaktien jäljittämisen ja sairaaloiden kautta ja 228 paikallisyhteisöjen aktiivisen tapaushaun kautta.

Bangkokissa 279 tapausta, Chiang Mai 140 ja Prachuap Khiri Khan 58. Loput ovat muissa provinsseissa. (Chonburilla oli 155 tapausta mutta tallentaa ne myöhemmin kuin CCSA, mikä katkaisee nauhoituksen aikaisempaan aikaan edellisenä päivänä, ja kaikkia ei sisällytetty kokonaismäärään tänään ja CCSA tallentaa ne huomenna.)

Kaksi kuolemantapausta raportoitiin, yksi oli thaimaalainen, 38, joka oli ohjelmoija, joka asui Takissa. Hän oli lihava, painoi 150 kg, hänellä oli diabetes, korkea verenpaine ja CCSA:n mukaan useita muita terveydellisiä sairauksia, jotka vaikuttivat hänen kuolemaansa.

Hän oli läheisessä yhteydessä aikaisempaan vahvistettuun tapaukseen Bangkokissa sijaitsevasta Thonglor-yökerhoista, kun hän oli vieraillut Krystal Clubilla.

Huhtikuun 3. päivänä hänellä alkoi olla epäilyttäviä oireita. Huhtikuun 4th hänelle varmistettiin Covid - 19. Hänet julistettiin kuolleeksi eilen viruksen aiheuttamiin komplikaatioihin ja hänen aikaisempaan terveydentilaansa (16. huhtikuuta)th).

Toinen kuoli Pathum Thanissa asunut thaimaalainen, 51-vuotias mies. Hän oli yrityksen työntekijä, joka matkusti usein työn takia.

Hänellä oli myös useita henkilökohtaisia ​​terveysongelmia, joita olivat vakava sydänsairaus, diabetes ja korkea verenpaine. Hän oli ollut yhteydessä aiemmin vahvistettuihin tapauksiin.

Huhtikuussa 10th hänellä alkoi olla epäilyttäviä oireita. Huhtikuun 12. päivänäth hänelle vahvistettiin Covid-19. Hänet julistettiin kuolleeksi 15. huhtikuutath.

Huomenna 18. huhtikuuta alkavat uudet kansallisen tason rajoitukset, joiden tarkoituksena on vähentää Covid-19-tapausten määrää Thaimaassa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, tai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.