Pattayan pormestari puhuu Chonburista muuttumassa punaiseksi vyöhykkeeksi, Pattaya Music Festival lykättiin

KUVA: Sophon Cable TV (STV)

Chonburi -

Chonburin maakunnasta tulee sunnuntaista 18. huhtikuuta alkaen virallisesti yksi 18 maakunnasta, joka on nimetty punaiseksi vyöhykkeeksi Thaimaassa, mikä tarkoittaa korkeinta valvottua vyöhykettä Covid-19-toimenpiteille.

Näistä toimenpiteistä voit lukea lisää täältä.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume käsitteli aseman muutosta ja kertoi The Pattaya Newsille ja asiaan liittyville thaimaalaisille medioille tänä iltapäivänä: "Varmistettujen Covid-19-tapausten määrä Chonburissa on maan viiden suurimman tapausten joukossa."

KUVA: Sophon Cable TV (STV)

"Viisi sääntöä, joita punaisella vyöhykkeellä olevien maakuntien on noudatettava: ravintoloiden on suljettava klo 9 ja alkoholin tarjoilu ei ole sallittua, kaikkien Pattayan pääpiirteiden, kuten baarien ja yökerhojen, sulkeminen, ostoskeskukset voivat avautua. mutta pelialueet, pelihallit yms. eivät ole sallittuja ja kauppakeskuksen on suljettava klo 00 mennessä, opetuspaikkojen ja koulujen sulkeminen ja vihdoin liikuntapaikat voidaan avata, mutta ihmisten määrää on rajoitettava ja aukioloaikoja vähennettävä, suljetaan klo 9. Lisäksi supermarketit ja lähikaupat, kuten 00-9, on suljettava klo 00-7 punaisilla vyöhykkeillä alkaen sunnuntaista 11. huhtikuuta. Ulkonaliikkumiskieltoa ei kuitenkaan ole." Pormestari totesi.

"Osallistumme kuitenkin tapaamisiin Chonburin kuvernöörin kanssa keskustellaksemme mahdollisista uusista Covid-19-toimenpiteistä Chonburille. Teimme jo aiemmin provinssina päätöksen elokuvateattereiden sulkemisesta. Meidän on ehkä ryhdyttävä lisää Covid-19:aan liittyviin toimenpiteisiin tilanteen hallitsemiseksi." Pormestari sanoi, mutta ei tarkastellut tarkemmin, mitä nämä toimenpiteet voisivat olla.

”Toukokuulle suunniteltu Pattayan musiikkifestivaali on siirretty, samoin kuin muut vastaavat festivaalit, jotka eivät voi rajoittaa ihmisten määrää. Aiomme myös peruuttaa suurimman osan perinteisistä Wan Lai -tapahtumista (Songkran), jotka olimme suunnitelleet 19. huhtikuuta, koska niihin liittyy veden kaataminen munkkien ja vanhusten päälle ja se on tällä hetkellä riskialtista toimintaa. Niihin osallistuisi myös yli 50 hengen ryhmiä, mikä on toinen Thaimaan hallituksen asettama toimenpide punaisten alueiden toiminnan valvomiseksi. Pormestari selitti.

"Leija rannalla -tapahtuma kuitenkin 9. huhtikuutath huhtikuun 19th jatkuu, koska tapahtuma on avoimella paikalla sekä Keskusfestivaalin edustalla sijaitseva Ruokakulttuuriliiketoimintanäyttely (Connext). Molemmat tapahtumat noudattavat tiukkoja sosiaalisen etäisyyden sääntöjä ja edellyttävät aina naamioita. Koska ne ovat ulkotapahtumia, joissa on runsaasti tilaa, Covid-19:n leviämisen mahdollisuus on Chonburin kansanterveyslaitoksen mukaan kaukana. Pormestari päätti.

Pattaya News huomauttaa, että ensi viikonlopuksi suunnitellusta vesiskootterien maailmancupista ei keskusteltu erikseen, mutta koska kyseessä on ulkoilmatapahtuma Jomtien Beachilla meressä, tapahtuma todennäköisesti jatkuu, ja faneja on vähemmän (ei ollenkaan) ja vähemmän. "katutoimintaa".

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.