Bangkokin rikostuomioistuin antaa pidätysmääräyksen, tuomitsee kahden kuukauden vankeusrangaistuksen kahdelle klubin johtajalle Thonglorin alueella pääasiassa hätäasetuksen rikkomisesta

Bangkok -

Bangkokin rikosviranomainen antoi tänään 11. huhtikuuta pidätysmääräyksen ja tuomitsi kahdeksi kuukaudeksi vankeusrangaistuksen, vaikka rangaistus voidaan lykätä, kahdelle Thonglorin viihdepaikkojen johtajalle, koska heidän väitetään rikkoneen Emergency Decree- ja Entertainment Place Act -lakia, mikä johti nopeasti kasvavaan kotimaisia ​​tartuntoja valtakunnallisesti viime viikkoina.

Poliisikenraalimajuri Piya Tawichai, pääkaupunkiseudun poliisiviraston apulaiskomissaari, kertoi tänä aamuna toimittajille, että Chavalit Puttarat, 30, ja Kanchit Sueborisoodjai, 29, jotka olivat baaripäälliköitä Krystal Clubissa ja Emerald Pubissa Thonglorin alueilla, olivat rikostuomioistuimen etsintäkuulutettuja oikeudenkäyntiin. hätäasetuksen ja viihdepaikkalain vastaisesti.

Syytteiden mukaan heitä uhkaa kahden kuukauden vankeusrangaistuksesta ehdollinen tuomio.

Lisäksi tuomioistuin määräsi myös komitean perustamisen ehdottamaan viihdepaikkojen sulkemista. Baarit voidaan määrätä sulkeutumaan enintään viideksi vuodeksi, jos niiden osoitetaan rikkoneen Kansallisen rauhan ja järjestyksen neuvoston (NCPO) määräystä suurten kokoontumisten kieltämisestä viihdepaikoilla, Piya sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.5 (4 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.