Toinen miljoona Sinovacin Covid-19-rokoteannosta saapuu Thaimaahan

Samut Prakan, Thaimaa-

Noin miljoona annosta Covid-19-rokotetta Kiinan Sinovacista saapui tänä aamuna Thaimaahan Suvarnabhumin lentokentälle, ja useat merkittävät thaimaalaiset virkamiehet tervehtivät sitä eri terveydenhuoltoosastoilla.

Tri Witoon Danwibul, Thaimaan lääkeorganisaation johtaja, ja virkamiehet taudinvalvontaosastosta olivat paikalla vastaanottamassa rokotteen, jonka he sanoivat menevän eniten sitä tarvitseville.

Rokotteet lähetetään Thaimaan lääketieteen laitokselle alustavia laadunvalvontatarkastuksia varten ja oletettavasti läpäisyn jälkeen ne siirretään taudintorjuntaosaston haltuun jaettavaksi 18-59-vuotiaille eniten apua tarvitseville. . (Sinovac ei ole hyväksytty yli 60-vuotiaille Thaimaassa, vanhemmat potilaat saavat rokotteita Astrazenecasta.)

Tohtori Witoon totesi, että rokotteet olivat osa Thaimaan suunnitelmaa nopeuttaa rokotteiden toimittamista ja jakelua Thaimaassa, jotta väestö saisi lauman immuniteetin. toinen COVID-19-tartuntojen kierros, joka on peräisin pääasiassa Bangkokin viihdepaikoista, on levinnyt eri puolille maata.

Thaimaan Covid-19-tilannehallinnon keskus hyväksyi myös aiemmin tällä viikolla yksityisiä sairaaloita ja organisaatioita ostamaan ja hankkimaan rokotteita, minkä pitäisi myös nopeuttaa prosessia.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/