Nauti kokemuksestasi tällä Songkranilla Thai Sky Adventuresissa Pattayalla, mukaan lukien erikoisalennukset ja tarjoukset!

Pattaya -

Seuraava viesti on mainos. Heidän lausuntonsa ovat heidän omiaan.

Thai Sky Adventures Pattayassa tarjoaa jännittäviä kokemuksia turvallisesta laskuvarjohypystä täysin lisensoidun yrityksen kanssa, jolla on yli 35 vuoden kokemus taivassukelluksesta Thaimaassa ja Englannissa. Tällä Songkranilla he tarjoavat joitain kaikkien aikojen parhaista tarjouksista elinikäisen kokemuksen!

Voit olla varma, että opit erittäin kokeneen ohjaajan johdolla, jolla on yli 10 vuotta Thaimaassa työskennellyt turvallisuusstandardimittaukset, jotka ovat Yhdysvaltain laskuvarjoliiton (USPA) hyväksymät.

Thai Sky Adventures on ensimmäinen Itä-Aasiassa, joka opettaa täysin lisensoitua taivassukellusta. Monet ulkomaalaiset ovat nauttineet taivassukelluksen oppimisesta täällä eri puolilta maailmaa monien vuosien ajan.

Thai Sky Adventures tarjoaa myös maailmanluokan palvelua asiakkaille, joilla on yksityiset VIP-huoneet ennen ja jälkeen laskuvarjohyppyjä. Huoneissa on biljardi- ja pingispöytiä sekä leipomo ja juomia.

Huhtikuussa he tarjoavat erityisen 40 prosentin alennuksen Tandem Skydivestä (sukellus ohjaajan kanssa). normaali hinta on 11,350 6,810 bahtia ja se on alennettu vain XNUMX XNUMX bahtiin. (Kuvat ja videot ovat ylimääräisiä, katso kuvat alla)

Fun Jumpers (sukeltajat, joilla on jo kokemusta lisenssistä/sertifioinnista saavat myös erikoisalennuksen. Normaali hinta on 1,100 bahtia, mutta alennettu 800 bahtiin 16. huhtikuuta alkaenth huhtikuun 18th  vain 600 bahtia.

Taivassukellussuunnitelmien oppimisen aloittaminen alkaa vain 22,950 144,300 bahtista tai voit suorittaa koko kurssin A-lisenssillä noin XNUMX XNUMX bahtia.

Vieraile Thai Sky Adventuresissa ja voit nauttia muista aktiviteeteista, kuten ammunta, paramoottorit ja paljon muuta! Heillä on myös lomakeskus asiakkaille, jotka haluavat yöpyä aivan taivassukellustilojen lähellä. Matka Bangkokista on vain yksi tunti, matka Pattayasta on vain 30 minuuttia (ilmaisen kuljetuksen kanssa).

Nauti Songkran-lomastasi taivassukelluksella 9. huhtikuuta alkaenth huhtikuun 18th ohjaajien kanssa ja erikoistarjous "Enjoy Extra" alkaen vain 6,810 XNUMX THB. Voit myös varata ennakkoon nyt 31. astist, 2021.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Whatsappin kautta numeroon +66(0)85-900-3412, www.thaiskyadventures.com tai soita 0859003412iin

Rivin tunnus: https://lin.ee/3ZlYyFj

IG: thaiskyadventures

Kartta: https://goo.gl/maps/NrvGePkYSqsyRXoaA

Äskettäin tunnettu Pattaya Youtuber Nick Dean kokeili taivassukellusta ensimmäistä kertaa saatuaan kutsun The Pattaya Newsin puolesta. Voit vierailla hänen Youtube-kanavallaan alla olevasta linkistä.

https://www.youtube.com/user/Damnaam

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.